Χανιά: Δίωξη για ανθρωποκτονία στα δύο αδέλφια της Ευαγγελίας Λυτινάκη που εξαφανίστηκε το 2018 (vid) | piperata.gr Skip to main content
Χανιά: Δίωξη για ανθρωποκτονία στα δύο αδέλφια της Ευαγγελίας Λυτινάκη που εξαφανίστηκε το 2018  (vid)

Χανιά: Δίωξη για ανθρωποκτονία στα δύο αδέλφια της Ευαγγελίας Λυτινάκη που εξαφανίστηκε το 2018 (vid)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 76χρονης πλούσιας Χανιώτισσας Ευαγγελίας Λυτινάκη, που εξαφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2018, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας Χανίων άσκησε ποινικές διώξεις σε δύο από τα τρία αδέρφια της.

 

Τα δύο αδέρφια κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία.

 

Σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα cretalive.gr, οι αρχές κάλεσαν σε απολογία τον αδερφό της εύπορης Χανιώτισσας. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και κατήγγειλε την αδελφή του για τη δολοφονία της. Λόγω του βεβαρημένου της υγείας του και της προχωρημένης ηλικίας του, δεν προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση μέχρι τη δικάσιμο που θα οριστεί.

 

Στον Ανακριτή αναμένεται για να απολογηθεί μετά από κλήση του και η αδελφή του θύματος.

 

Η Ευαγγελία Λυτινάκη εξαφανίστηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2018 ενώ πήγαινε με ψώνια στο σπίτι του αδελφού της στην Αγία Μαρίνα Χανίων. Τις τελευταίες της κινήσεις κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από το γειτονικό σπίτι της άλλης αδελφής της.

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV