Η ανάρτηση Ρουσόπουλου για την επέτειο κατάκτησης του Εuro το 2004 (pic-post) | piperata.gr Skip to main content
Η ανάρτηση Ρουσόπουλου για την επέτειο κατάκτησης του Εuro το 2004 (pic-post)

Η ανάρτηση Ρουσόπουλου για την επέτειο κατάκτησης του Εuro το 2004 (pic-post)

Πέρασαν δεκαέξι ολόκληρα χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας όταν η Εθνική ομάδα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά νίκησε τη διοργανώτρια του Euro 2004, Πορτογαλία κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

Η σημερινή επέτειος φέρνει στο μυαλό πολλών Ελλήνων φιλάθλων αρκετές όμορφες αναμνήσεις. Ανάμεσα σε αυτούς που δεν ξεχνούν την ιστορική για το ελληνικό ποδόσφαιρο ημέρα είναι και ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος το 2004 ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή παρακολούθησε από τις κερκίδες του σταδίου Ντα Λούζ της Λισαβόνας τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος.

Ο πρώην υπουργός ανήρτησε ένα στιγμιότυπο στην προσωπική του σελίδα από το έπος του 2004, όπου δίπλα του στέκεται και χειροκροτεί την γαλανόλευκη ομάδα η σύζυγος του τότε πρωθυπουργού Νατάσα Παζαΐτη - Καραμανλή.

«Σαν σήμερα, 4 Ιουλίου 2004 στο στάδιο Ντα Λούζ της Λισσαβώνας, η Εθνική Ελλάδος κέρδιζε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο πρώην υπουργός.

 

Δείτε την ανάρτηση: 

ρουσοπουλοςAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV