Παπαθανάσης για απαγόρευση πανηγυριών: Έως και τέλος Αυγούστου σε ισχύ το μέτρο | piperata.gr Skip to main content
Παπαθανάσης για απαγόρευση πανηγυριών: Έως και τέλος Αυγούστου σε ισχύ το μέτρο

Παπαθανάσης για απαγόρευση πανηγυριών: Έως και τέλος Αυγούστου σε ισχύ το μέτρο

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, εκτίμησε πως η απαγόρευση των πανηγυριών θα επεκταθεί έως τα τέλη Αυγούστου.

 

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε αναφορικά με τους ελέγχους που γίνονται ότι, διεξάγονται από όλες τις Αρχές και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται δύο φορές την εβδομάδα.

Ο υφυπουργός τόνισε τη σημασία της ατομικής ευθύνης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «δεν μπορεί να είναι ένας αστυνομικός πέσω από κάθε πολίτη». Προέτρεψε, μάλιστα, τους πολίτες να κάνουν παρατηρήσεις όταν βλέπουν ότι δεν τηρούνται τα μέτρα.

Ερωτηθείς, πάντως, για νέα μέτρα, όπως αυτό που ακούστηκε για τη μείωση του μέγιστου αριθμού καθήμενων ανά τραπέζι στην εστίαση, απάντησε πως δεν υπήρξε τέτοιο σενάριο, αλλά και ότι «γενικά, δεν υπήρξε κανένα μέτρο στο τραπέζι, εκτός της εντατικοποίησης των ελέγχων».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι, «δε θα υπάρξει γενικό lockdown, αλλά θα υπάρξουν τοπικά αν χρειαστεί», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι, «δε θέλουμε να βάλουμε φρένο στον τουρισμό».Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.