Μέρα25: Τρία στελέχη παραιτούνται και «αδειάζουν» Βαρουφάκη-Στράτου (pics+posts) | piperata.gr Skip to main content
Μέρα25: Τρία στελέχη παραιτούνται και «αδειάζουν» Βαρουφάκη-Στράτου (pics-posts)

Μέρα25: Τρία στελέχη παραιτούνται και «αδειάζουν» Βαρουφάκη-Στράτου (pics+posts)

Τρία στελέχη του ΜέΡΑ25 έφυγαν από το κόμμα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφήνοντας αιχμές για την λειτουργία του κόμματος καθώς και τον Γιάνη Βαρουφάκη και την σύζυγό του Δανάη Στράτου.

 

Ο λόγος για τον Περικλή Φλωρόπουλο (πρώην συντονιστή του ΜέΡΑ 25 στην Πάτρα), τον Αριστοτέλη Παναγόπουλο (ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα) και τη Ράνια Νταλλή (επίσης υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές 2019).

 

Συγκεκριμένα, ο Π. Φλωρόπουλος, με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, την οποία συνυπογράφει και ο Αριστοτέλης Παναγόπουλος, αφήνει αιχμές κατά του γραμματέα του ΜέΡΑ 25, όσο και κατά της συζύγου του, Δανάης Στράτου, ενώ υποστηρίζει ότι «υπάρχουν άλλες οικογένειες, σύζυγοι, παιδιά, ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος». 

 

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

 

 

 

 

Από την άλλη, και η υποψήφια βουλευτής Ράνια Νταλλή σε δική της ανάρτηση στο Facebook εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής της, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «εδώ και καιρό νιώθω ξένο σώμα χωρίς να με συνδέει τίποτα με τις "οικογένειες" και τις "παρέες" που που κυριαρχούν στο κόμμα».

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV