Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ΕΡΤ με την πιο πρωτότυπη εκπομπή! | piperata.gr Skip to main content
Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ΕΡΤ με την πιο πρωτότυπη εκπομπή!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ΕΡΤ με την πιο πρωτότυπη εκπομπή!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε την συμμετοχή του στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, αυτή την φορά επιλέγει να ξεκινήσει κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Καπουτζίδης θα παρουσιάσει μια δική του ιδέα που έχει στόχο να γνωρίσουμε με την ξεχωριστή ματιά του τους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το καλοκαίρι του 2021.

 

Η πρωτοτυπία των νέων εκπομπών, που θα προβάλλονται από το φθινόπωρο στην ΕΡΤ1, είναι ότι ο δημοφιλής ηθοποιός δεν θα παίρνει μια απλή συνέντευξη από τους αθλητές μας. Όχι μόνο θα τους επισκέπτεται στους χώρους όπου προπονούνται, αλλά στο τέλος κάθε επεισοδίου θα προσπαθεί και ο ίδιος να… προπονηθεί, κάνοντας ακριβώς ό,τι και εκείνοι.

Με άλλα λόγια θα τον δούμε να κάνει από άλμα επί κοντώ με την Κατερίνα Στεφανίδη και κωπηλασία με τον Βασίλη Πολύμερο μέχρι να συναγωνίζεται την Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή, την Ελένη Χατζηλιάδου στο καράτε και τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.

 

Η ένταξη της νέας εκπομπής στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 αποφασίστηκε ομόφωνα χθες από το Δ.Σ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάσει ένα δικό του κόνσεπτ στη δημόσια τηλεόραση, πέραν των φιλικών συμμετοχών του τα τελευταία χρόνια σε εκπομπές που σχετίζονταν με τη Eurovision.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV