Μαύρα σύννεφα στο Μαξίμου για τον CEO των ΕΛΠΕ! - Προβληματισμός και Λάτση; | piperata.gr Skip to main content
ΕΛΠΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Μαύρα σύννεφα στο Μαξίμου για τον CEO των ΕΛΠΕ! - Προβληματισμός και Λάτση;

Σε προηγούμενο άρθρο του PIPERATA.GR σάς είχαμε ενημερώσει για το πως η πάλαι ποτέ κραταιά εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου και της οικογένειας Λάτση αντιμετωπίζει πλέον αδιέξοδα, τα οποία δημιουργήθηκαν από εσφαλμένες επιλογές της Διοίκησης, κακοστημένους διαγωνισμούς, ανυπαρξία υπευθύνου στα τμήματα Προγραμματισμού και Προσωπικού, αλλά και γραφειοκρατικών αγκυλώσεων που δημιουργούν καθυστερήσεις σε σημαντικές αποφάσεις.

ΣΚΙΤΣΟ-ΠΑΡΙΣ-ΚΟΥΡΤΖΙΔΗΣ
...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ο συνδυασμός των παραπάνω έχουν επιφέρει -επιπλέον- λάθη επί λαθών, αλλά και μεγάλες ζημιές επί ζημιών, με τη χασούρα πλέον σήμερα να υπολογίζεται σε πάνω από 200.000.000 ευρώ!

Ενδεικτικό των καθυστερήσεων και των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων είναι το γεγονός ότι πολυεθνικές εταιρείες ζητούν να φορτώσουν, σε μια εποχή που όλοι θέλουν να βγάλουν εκτός αποθήκης το πετρέλαιο τους, εξαιτίας της έλλειψης αποθήκευσης, όμως τα ΕΛΠΕ δεν δίνουν άδεια φόρτωσης λόγω έλλειψης δικαιολογητικών, αλλά και γενικότερου χάους που επικρατεί στο διοικητικό σκέλος του ομίλου.

Έτσι, όλη αυτή η κατάσταση που απορρέει και από την αλαζονεία που διακατέχει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο (ο πρόεδρος παρότι έμπειρο και ικανό στέλεχος δεν έχει εκτελεστικά καθήκοντα), το PIPERATA.GR πληροφορείται ότι έχει μεταφερθεί στο Μαξίμου και δη στον διευθυντή του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, μαζί με πολλά άλλα στοιχεία και ήδη τα γκρίζα σύννεφα έχουν αρχίσει να μαυρίζουν για τον εκλεκτό του Λάτση.

Λόγω εποχής λοιπόν, ίσως να μην υπάρξει άλλη ανοχή σε τέτοιες Λουδοβίκειες συμπεριφορές, οι οποίες κοστίζουν και στον ίδιο τον Λάτση, αλλά και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ίσως και γιατί τα ΕΛΠΕ ανέκαθεν αποτελούσαν ένα ισχυρό κυβερνητικό εργαλείο για τον εκάστοτε πρωθυπουργό.

Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα είναι σκούρα για τον CEO των ΕΛΠΕ, γιατί έχουν ήδη γίνει μελανά για την εταιρεία, η οποία από δικές του αστοχίες χάνει εκατομμύρια, που δεν είναι μόνο των φορολογουμένων, αλλά και της ίδιας της οικογένειας Λάτση, με ότι αυτό συνεπάγεται...Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV