ΣΚΑΪ - Acun Medya: «Φουντώνουν» οι φήμες για οικονομικές οφειλές και λήξη συνεργασίας (vid) | piperata.gr Skip to main content
skai acun medya

ΣΚΑΪ - Acun Medya: «Φουντώνουν» οι φήμες για οικονομικές οφειλές και λήξη συνεργασίας (vid)

Το κλίμα ανάμεσα σε Acun Medya και ΣΚΑΪ «μυρίζει» μπαρούτι, δεδομένου πως πριν λίγες ημέρες η εταιρεία παραγωγής Acun Ilicali, ξήλωσε το πλατό του My Style Rocks, οι φήμες φουντώνουν για οικονομική διαμάχη μεταξύ του τηλεοπτικού σταθμού και της τουρκικής εταιρείας.

 

Την εταιρεία του Ατζούν Ιλιτζαλί, την γνωρίσαμε καλύτερα με την είσοδο του Survivor το 2017. Ωστόσο, ανάμεσα στα δημοφιλή πρότζεκτ της εταιρείας είναι και το The Voice, το My Style Rocks, το Power of Love κ.α 

Τα δύο από τα τρία πρότζεκτ που ανέλαβε ο ΣΚΑΪ, τα τελευταία χρόνια έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα στον τηλεοπτικό σταθμό, με αποτέλεσμα μάλιστα να μονοπωλεί τον πρώτο καιρό στην διαφημιστική πίτα της τηλεόρασης, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τους υπόλοιπους καναλάρχες!

Ωστόσο, τίποτα δεν μένει ανεξίτηλο στον χρόνο, ειδικά όταν πρόκειται για τηλεόραση...! Σιγά - σιγά, ο κόσμος άλλαξε βλέμμα, και τα ριάλιτι που του κέντριζαν το ενδιαφέρον, άρχισαν να κάνουν πτώση θανάτου, σύμφωνα με τα μηχανάκια της AGB. 

Φτάνοντας στο σήμερα, και με τον κορωνοϊό να έχει χτυπήσει τις πόρτες των καναλιών, η Τίνα Μεσσαροπούλου, αποκαλύπτει σημαντικά παρασκηνιακά δρώμενα, δικαιώνοντας το τηλεοπτικό ρεπορτάζ!

 

Τι αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου:

 

«Υπάρχει ένα πάρα πολύ έντονο παρασκήνιο. Την Τετάρτη πήγαν άνθρωποι στο Γαλάτσι και ξήλωσαν ότι υπήρχε από την παραγωγή του My Style Rocks, ξήλωσαν κάμερες, φώτα, δεν έχει μείνει τίποτα, μόνο το σκηνικό. Ο ΣΚΑΪ από την πλευρά του επιμένει ότι το reality θα μπει κανονικά σε γυρίσματα τέλη Μαΐου για να βγει όλον τον Ιούνιο και να ολοκληρωθεί. Πώς θα γίνει όλο αυτό από τη στιγμή που ο Τούρκος παραγωγός έχει καλέσει τους συνεργάτες του, έχει ξεστήσει, δεν υπάρχει τίποτα. Εδώ υπάρχει κάτι οικονομικής φύσεως, κάποια οικονομικά χρέη, οφειλόμενα ποσά από την πλευρά του καναλιού, καθυστερήσεις προς τον Τούρκο παραγωγό. Από ό,τι φαίνεται είναι πάρα πολύ ενοχλημένος ο Acun Ilicali, γιατί το ποσό που έχει μαζευτεί είναι αρκετά μεγάλο. Αυτός είναι ένας τρόπος για να πιέσει να καταβληθεί το ποσό, γι’ αυτό και δεν ξεστήνουν και το σκηνικό σε πρώτη φάση. Έτσι, διαρρέεται ότι θα υπάρχει κάποια εμπλοκή και ως προς το The Voice».

 

 

Αναμένονται εξελίξεις για την πορεία της συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της εταιρείας παραγωγής.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV