"Ποταμίσια" σύμβουλος του Μητσοτάκη διαπομπεύει πανεπιστημιακούς! | piperata.gr Skip to main content
"Ποταμίσια" σύμβουλος του Μητσοτάκη διαπομπεύει πανεπιστημιακούς!

"Ποταμίσια" σύμβουλος του Μητσοτάκη διαπομπεύει πανεπιστημιακούς!

Ξεκίνησε από τα βαθιά του ΠΑΣΟΚ,  εκσυγχρονίστηκε με τον Σημίτη,  θυμήθηκε  το αριστερό παρελθόν της στη ΔΗΜΑΡ, μεταπήδησε στο ΠΟΤΑΜΙ και τα τελευταία χρόνια είναι συνεργάτης του  Κυριάκου Μητσοτάκη μιλώντας  μάλιστα και στα συνέδρια της πάλαι ποτέ φιλελεύθερης παράταξης.

 

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

 

Ο λόγος για την καθηγήτρια Φιλοσοφίας Βάσω Κιντή, η οποία φαίνεται  πως  έχει αναλάβει  επί των ημερών της παρούσας κυβέρνησης, να διαπομπεύει  μη αρεστούς σε εκείνη, συναδέλφους της.  Εκτός και αν  - γιατί αυτό ακούγεται έντονα  - παίρνει γραμμή από ψηλά. 

 

Προσφάτως, κατά τρόπο εξαιρετικά προσβλητικό,  έγραψε σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  αφού κανένα  ενημερωτικό μέσο δεν θα μπορούσε να δημοσιεύσει τόσο εμπαθείς τοποθετήσεις,  ότι στη δημόσια αρχή   Συμβούλιο Αξιολόγησης και Πιστοποίησης , «είναι μέλος ο καθηγητής Οικονομικών Διονύσης Χιόνης , ως κοινός εκπρόσωπος των τριών επιστημονικών επιμελητηρίων, του  ΤΕΕ, του Γεωτεχνικού και του Οικονομικού.

 

Ο κ. Χιόνης την  περίοδο της κρίσης υποστήριζε τη συντονισμένη έξοδο από το ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή. Συγχαρητήρια στα επιμελητήρια που επέλεξαν αυτόν τον εκπρόσωπο  ο οποίος, ισότιμα με τα άλλα μέλη, θα αξιολογεί τα πανεπιστήμια για την ποιότητα τους»! 

 

Ο εν λόγω καθηγητής δεν έχει διοριστεί στη θέση αυτή από την κυβέρνηση αλλά έχει εκλεγεί από τα επιμελητήρια. Η κ. Κιντή όμως ως φιλόσοφος  - σύμβουλος του Μητσοτάκη  έχει δικαίωμα να  κατηγορεί ασμένως και ακρίτως τον οποιοδήποτε.   


Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
11 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

WebTV