Σπηλιωτόπουλος: «Η είσοδος τουριστών χωρίς τεστ μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα» | piperata.gr Skip to main content
Σπηλιωτόπουλος: «Η είσοδος τουριστών χωρίς τεστ και βάση δεδομένων  μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα»

Σπηλιωτόπουλος: «Η είσοδος τουριστών χωρίς τεστ μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα»

 Με μια ακόμη ανάρτησή του στο Instagram ο πρώην υπουργός (σ.σ.: και τουρισμού μεταξύ άλλων χαρτοφυλακίων) των κυβερνήσεων Καραμανλή, Άρης Σπηλιωτόπουλος, ασκεί κριτική στα κυβερνητικά μέτρα για την επανεκκίνηση του τουρισμού.

 

Ειδικότερα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος εστιάζει στη ρευστότητα που χρειάζεται για να πάρει μπρος ο κλάδος μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για την ανάσχεση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και –επιπλέον- επισημαίνει τον κίνδυνο που εγκυμονεί η είσοδος τουριστών στη χώρα χωρίς τεστ και βάση δεδομένων.

 

Η ανάρτηση Σπηλιωτόπουλου στο Instagram

 

«Η επανεκκίνηση της τουριστικής οικονομίας δεν γίνεται με ορθά αλλά ανεπαρκή μέτρα. Χρειάζεται ρευστότητα και όχι μόνο ελαφρύνσεις που και αυτές δεν επεκτείνονται στην εστίαση και στη διαμονή. Χρειάζεται στήριξη των ατομικών επιχειρήσεων και του θαλάσσιου τουρισμού. Χρειάζεται στρατηγική και διακρατική συνεργασία. Η είσοδος τουριστών χωρίς τεστ και χωρίς βάση δεδομένων όχι μόνο δεν αρκεί αλλά μπορεί να φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα.»
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η επανεκκίνηση της τουριστικής οικονομίας δεν γίνεται με ορθά αλλά ανεπαρκή μέτρα. Χρειάζεται ρευστότητα και όχι μόνο ελαφρύνσεις που και αυτές δεν επεκτείνονται στην εστίαση και στη διαμονή. Χρειάζεται στήριξη των ατομικών επιχειρήσεων και του θαλάσσιου τουρισμού. Χρειάζεται στρατηγική και διακρατική συνεργασία. Η είσοδος τουριστών χωρίς τεστ και χωρίς βάση δεδομένων όχι μόνο δεν αρκεί αλλά μπορεί να φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα. #τουρισμός #arisspiliotopoulos #menoumeleuteroi #tourism2020 #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άρης Σπηλιωτόπουλος (@aris_spiliotop) στις


Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
6 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

WebTV