Επιβεβαίωση PIPERATA.GR: Από τον «Ελλάδα 94,3 FM» ο Τράγκας θα «πυροβολεί» τον Κυριάκο! (παρασκήνιο) | piperata.gr Skip to main content
Τράγκας

Επιβεβαίωση PIPERATA.GR: Από τον «Ελλάδα 94,3 FM» ο Τράγκας θα «πυροβολεί» τον Κυριάκο! (παρασκήνιο)

Πριν από μερικές ημέρες, το PIPERATA.GR είχε αποκαλύψει πως ο Γιώργος Τράγκας, μετά το «διαζύγιό» του με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, έψαχνε τη νέα του ραδιοφωνική στέγη. Και πως δεν θα έμενε για πολύ καιρός… άνεργος.

Τελικά, ο ίδιος επέλεξε μέσω από την ιστοσελίδα του να ανακοινώσει το νέο σταθμό από τον οποίο θα τον ακούει ο κόσμος από την 1η Ιουνίου.

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής: «Από την 1η Ιουνίου θα είμαι στον Ελλάδα 94,3FM ένα σταθμό που μέχρι σήμερα έχει υπέροχη ξένη μουσική και σοβαρά δελτία ειδήσεων.  Εγώ, θα είμαι το πρωί 8:00 με 12:00 καθημερινά. Ταυτόχρονα η εκπομπή θα μεταδίδεται από δεκάδες σταθμούς σε όλη την επικράτεια και από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Παράλληλα, γίνεται μία προσπάθεια να είμεθα και στο Facebook στην προσωπική μου ιστοσελίδα. Ευχαριστώ θερμά για τα 4 χρόνια της συνεργασίας μου με τα Παραπολιτικά FM.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά την  Αχαΐα, τη Μεσσηνία, την  Ήπειρο και ένα πλήθος ραδιοφωνικών σταθμών σε όλους τους νομούς της χώρας αλλά και τους ομογενειακούς σταθμούς για την αναμετάδοση των ραδιοφωνικών μου εκπομπών.

Ευχαριστώ, επίσης, θερμότατα όλες τις ιστοσελίδες εδώ στην Ελλάδα που είναι ολοζώντανες και πέραν των κειμένων μου θέλουν και τη φωνή μου, δηλαδή την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή».

Πάμε και στο… ψητό. Ο «θείος» ήδη έχει κλείσει συμφωνίες με sites να αναμεταδίδουν την εκπομπή του είτε ζωντανά είτε ψυγείο τις απογευματινές ώρες.

 

Οι όροι

Η συμφωνία του έμπειρου δημοσιογράφου με τον  Ελλάδα 94,3FM έκλεισε πριν από μία εβδομάδα, σε δύο συναντήσεις.

Και θα έχει το… ελεύθερο για να λέει ότι θέλει. Και τους χορηγούς, φυσικά!

Υπάρχει και ακόμη μία λεπτομέρεια, την οποία θα αποκαλύψουμε τις επόμενες ημέρες. 

 

Ο σταθμός με τις… χίλιες ονομασίες

Όσον αφορά τον ρ/σ, πρέπει να σημειωθούν τα εξής: Επί σειρά ετών λεγόταν «Ξένιος», ως το δημοτικό ραδιόφωνο Άνω Λιοσίων και μετέπειτα του δήμου Φυλής. Επί αυτοδιαχείρισης έγινε σκέτο «X FM», παραλίγο να γίνει «Θρύλος FM», ξαναέγινε «X FM», και μέχρι πρόσφατα λεγόταν «News 943».

Πλέον, εδώ και λίγα 24ωρα στην συχνότητα εκπέμπει ο «Ελλάδα 943», συνεχίζοντας με τους ίδιους συντελεστές και το ίδιο ενημερωτικό πρόγραμμα. Το δε λογότυπό του είναι ίδιο με το προηγούμενο, με ελάχιστες διαφορές.

Ωστόσο δεν είναι ο πρώτος ραδιοσταθμός που εκπέμπει στην Αθήνα με αυτό το όνομα. Τη δεκαετία του '90 λειτουργούσε ο Ελλάδα FM 88.6 (ο τωρινός News 24/7 Radio) με μουσικό πρόγραμμα, ο οποίος το 1999 πουλήθηκε στον Στάθη Τσοτσορό και έγινε Πόλις 88.6.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV