Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια για την λήξη συνεργασίας της με τον Alpha (video) | piperata.gr Skip to main content
elenh menegaki

Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια για την λήξη συνεργασίας της με τον Alpha (video)

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε με μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση να βάλει ένα τέλος στην παραφιλολογία και τα όσα λέγονται για ενδεχόμενη μεταγραφή της στον σταθμό του ΑΝΤ1.

 

Ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και να επιβεβαιώσει για πρώτη φορά την είδηση περί αποχώρησής της από τον Alpha, έπειτα απο 15 χρόνια συνεργασίας. Ωστόσο, όπως η ίδια ξεκαθάρισε, θα μείνει εκτός τηλεόρασης μετά την λήξη της φετινής σεζόν.

 

Μετά το τέλος της εκπομπής της Πέμπτης, οι δημοσιογράφοι περίμεναν την παρουσιάστρια έξω από το κανάλι κι εκείνη έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην μετά “Ελένη” εποχή. “Πάρα πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα, πραγματικά. Λέω ένα αντίο αυτή τη στιγμή αλλά δεν λέω ένα αντίο κλείνοντας μια πόρτα. Σταματώ αυτή τη στιγμή, αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν. Τα νέα μου θα σας τα πω αφού αρχίσει να αλλάζει η ζωή μου και αυτό θα γίνει από το καλοκαίρι που δεν θα σκέφτομαι δουλειά.

Τίποτα δεν κάνω στην τύχη και τίποτα δεν είναι μια απόφαση της στιγμής, ποτέ. Ένα χρόνο το σχεδιάζω αυτό. Ένα χρόνο κάνω ένα βήμα εμπρός, ένα βήμα πίσω, αλλά χαίρομαι που μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου, για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία και για μένα προσωπικά χωρίς να περιμένω από κανέναν άλλον τίποτα. Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που μιλάει, οπότε πιστεύω ότι σήμερα τους περισσότερους μάλλον τους ξάφνιασα. Συνήθως μιλάνε όλοι οι άλλοι για μένα, εγώ είμαι λίγο αργή”.

 

Για τους συνεργάτες της, η Ελένη Μενεγάκη είπε: “Αυτοί που με ξέρουν καλά, το “φεύγω” το έχουν νιώσει από εμένα, δεν περιμένουν να τους το πω. Τα παιδιά που δουλεύουν μαζί μου σε όποιο πόστο, είναι δοκιμασμένοι και είναι ένας κι ένας. Εύχομαι όσοι ακούν και βλέπουν, πραγματικά να τους δώσουν τις ευκαιρίες που τους αρμόζουν”. 

“Δεν δουλεύω στη διοίκηση. Είμαι η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη και παρουσιάστρια θα παραμείνω”, απάντησε η Ελένη Μενεγάκη όταν την ρώτησαν για την Βάσω Λασκαράκη και έφυγε…

 

Δείτε τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη: 

 


Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.