Πάρις Κουρτζίδης για τον ΦΩΣτήρα του «Γαύρου»: «Όταν ο γέρος είναι κουζουλός, από τα νιάτα το 'χει!» | piperata.gr Skip to main content
Μαρινάκης

Πάρις Κουρτζίδης για τον ΦΩΣτήρα του «Γαύρου»: «Όταν ο γέρος είναι κουζουλός, από τα νιάτα το 'χει!»

«Ανόητος νεοσσός εκών, δείκνυσι την εαυτού νεοσσιάν», λέει μια βυζαντινή παροιμία. Ήτοι: «Το ανόητο πουλάκι με τη θέλησή του δείχνει τη φωλιά του». Με αυτή την παροιμία, θα καταλάβετε παρακάτω τι ακριβώς εννοούμε…

 

Πριν από μερικές ημέρες, έγινε γνωστό πως με ποινικές διώξεις σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και των ανδρών της ασφαλείας του ολοκληρώθηκε η εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου – εκδότη του PIPERATA.GR, Πάρι Κουρτζίδη, όσον αφορά στην υπόθεση της αρπαγής του από το Hilton τον Μάρτιο του 2018.

 

Ειδικότερα, η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών άσκησε δίωξη για το αδίκημα της παράνομης βίας κατά πέντε ανδρών της επίσημης φρουράς του επιχειρηματία, καθώς και σε βάρος του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε παράνομη βία, αλλά και σε βάρος του συνεργάτη του, πρώην εκδότη της εφημερίδας «Αξία» και «Γαύρος», Αντώνη Πίκουλα, για συνέργεια στο αδίκημα.

Βέβαια, οι πληροφορίες του PIPERATA.GR λένε ότι θα υπάρξει και συνέχεια, αφού προς το φως της δημοσιότητας είναι και τα βρετανικά έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν αρπαγή του Πάρι Κουρτζίδη από τους μπράβους του Μαρινάκη.

 

Η είδηση των διώξεων τους, λοιπόν, έκανε το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο, ενώ έπαιξε σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα από την Λαμία και πάνω... Ωστόσο, αναφορικά με τα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια, έπαιξε μόνο από το OPEN μέσα από δελτία ειδήσεων και εκπομπές του. 

Για να είμαστε πιο ακριβείς, δεν έπαιξε μόνο από τα μέσα που κατέχει ο υπόδικος επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, τα οποία δεν είναι και λίγα, αλλά και κάποια ακόμη που επέλεξαν τουλάχιστον στην παρούσα φάση να μην δημοσιοποιήσουν την είδηση, προφανώς επειδή είχαν τους λόγους τους... Για αυτό το ζήτημα θα αναφερθούμε σε επόμενα ρεπορτάζ. Ειδικά, για αυτά τα ΜΜΕ που κατέχουν άδεια λειτουργίας δημοσίου συμφέροντος και δημοσίου αγαθού. 

 

Εν τούτοις, το γεγονός ότι η είδηση των διώξεων Μαρινάκη και συνεργατών του έπαιξε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ) επαρκεί ως αποστομωτική απάντηση στα ανυπόστατα δημοσιεύματα του «Γαύρου» που έκαναν λόγο για «είδηση των ρώσικων ΜΜΕ». 

 

Συγκεκριμένα, η αντίδραση του «λιμανιού» εκφράστηκε μέσω ενός υποτιθέμενου ρεπορτάζ τού «Γαύρου», που στηρίζει μετά βδελυγμίας τα συμφέροντα του Ευάγγελου Μαρινάκη, αν δεν χρηματοδοτείται ή αν δεν του ανήκει κιόλας.

Μιλάμε για την οπαδική εφημερίδα που κατείχε και πούλησε ο κατηγορούμενος ως συνεργός του Μαρινάκη στην υπόθεση Hilton, Αντώνης Πίκουλας. Με τίτλο «Όταν οι υπερβολές και οι τερατολογίες μετατρέπονται σε... δίωξη».

 

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

efimerida

Το συκοφαντικό, δυσφημιστικό, πλήρως ανυπόστατο, προκλητικό και στοχοποιητικό «ρεπορτάζ» υπογράφει ο... Μανώλης Γαβαθιώτης. Ναι, αυτός. Καλά καταλάβατε…

Μάλιστα, το υποτιθέμενο ρεπορτάζ αναδημοσιεύτηκε και στην ηλεκτρονική σελίδα της εν λόγω οπαδικής εφημερίδας: gavros.gr 

 

Δείτε το άρθρο και τα όσα ανυπόστατα, συκοφαντικά και δυσφημιστικά έγραψε, τα οποία χρήζουν εισαγγελικών παρεμβάσεων ακόμη και γιατί στοχοποιούν μεταξύ άλλων και τον εκδότη - δημοσιογράφο του PIPERATA.GR:

arthro

 

Απάντηση, λέξη προς λέξη σε όσα γράφει ο κονδυλοφόρος του «Γαύρου», θα δοθεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το PIPERATA.GR, ο Πάρις Κουρτζίδης είναι αποφασισμένος να προβεί σε σημαντικές αποκαλύψεις την Δευτέρα το βράδυ μέσα και από την εκπομπή «Δίκη» στο OPEN. Εκπομπή την οποία θα δείξουμε και σε απευθείας μετάδοση μέσα από το PIPERATA.GR ενώ την ίδια ώρα θα αναδημοσιεύουμε κάθε αποκάλυψη του.

Την Δευτέρα 25/5 (23.00 - 01.00) θα πέσουν οι μάσκες για πολλούς και για πολλά...

 

Στο μεταξύ, ο εκδότης του PIPERATA.GR, σε μόλις 40 λέξεις στο twitter, έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του... Χωρίς να μας επιβεβαιώνει ότι το επίμαχο tweet του αποτελεί μια πρώτη απάντηση στα όσα γράφτηκαν ως δήθεν ρεπορτάζ στον «Γαύρο» από τον Μανώλη Γαβαθιώτη, έγραψε: «Όσο νιώθει να τον βαραίνει ο χρόνος, δε γερνά μόνος. Μαζί του γερνά και ο δημοσιογραφικός χαρακτήρας του ΦΩΣτήρα σχολιαστή που τόσο πολύ μας διασκέδασε στην παιδική μας ηλικία... Αλλά όταν ο γέρος είναι κουζουλός, από τα νιάτα το 'χει!».

Δείτε το σχετικό tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

 

Όσο νιώθει να τον βαραίνει ο χρόνος, δε γερνά μόνος. Μαζί του γερνά και ο δημοσιο-γραφικός χαρακτήρας του ΦΩΣτήρα σχολιαστή που τόσο πολύ μας διασκέδασε στην παιδική μας ηλικία... Αλλά όταν ο γέρος είναι κουζουλός, από τα νιάτα το 'χει! 😅 😂 🤣 🤣 😂 😅

— Πάρις Κουρτζίδης // PIPERATA.GR (@ParisKourtzidis) May 21, 2020

ΥΓ.: Τώρα καταλάβατε τι εννοούσαμε στην αρχή του κειμένου με τη βυζαντινή… παροιμία;


Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.