Αλληλοκαρφώματα Θεοχάρη-Βελόπουλου στη Βουλή για γιατροσόφια και ανασχηματισμό | piperata.gr Skip to main content
Θεοχάρης-Βελόπουλος

Αλληλοκαρφώματα Θεοχάρη-Βελόπουλου στη Βουλή για γιατροσόφια και ανασχηματισμό

Οι επιθέσεις που εξαπολύει το τελευταίο διάστημα κατά του Σωτήρη Τσιόδρα από το βήμα της βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος αυτή τη φορά δεν έμειναν αναπάντητες. 

 

Σήμερα, μετά το τέλος της ομιλίας του, όπου και πάλι έβαλλε κατα του κ. Τσιόδρα, το λόγο ζήτησε ο υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης ο οποίος «κάρφωσε» τον κ. Βελόπουλο, λέγοντας ότι η κυβέρνηση ακούει την επιστήμη και όχι τα γιατροσόφια. Θεοχάρης:

 

Θεοχάρης: Ακούμε την επιστήμη, όχι τα γιατροσόφια

Σε αυτή την υγειονομική επιτροπή είναι 25 άνθρωποι όλοι τους λαμπροί επιστήμονες και χωρίς κομματικές περγαμηνές. Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε πως κυβερνά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι ακούει την επιστήμη.

 

Την επιστήμη όχι τα γιατροσόφια. Ακούγοντας την επιστήμη φέραμε αυτό το αποτέλεσμα και αυτό το αποτέλεσμα δεν θα το ρισκάρουμε ούτε για εσάς ούτε για εμάς γιατί σεβόμαστε και τον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας», τόνισε ο Χάρης Θεοχάρης.

 

Ο κ. Βελόπουλος, που ενοχλήθηκε από τη λέξη γιατροσόφια, δεν άφησε τα πυρά αναπάντητα και επιτέθηκε ξανά τόσο κατα του κ. Τσιόδρα όσο και κατα του κ. Θεοχάρη με αναφορές και σε ανασχηματισμό. «Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ο κ. Θεοχάρης και που έχει δουλέψει στη ζωή του. Εγώ καθημερινά εργάζομαι και για τη δική μου δουλειά δεν σηκώνω κουβέντα από κανέναν».

 

Μάλιστα, χαρακτήρισε γιατροσόφια τα εμβόλια για τον Η1Ν1 που είχε παραγγείλει η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση.

 

Βελόπουλος: Δεν ξέρω αν ο Πρωθυπουργός θέλει να είστε υπουργός

«Τα γιατροσόφια όπως υπονοήσατε είναι τα γιατροσόφια των εμβολίων επί Νέας Δημοκρατίας που φέρεται να κόστισαν 50 εκατομμύρια εμβόλια και καλά που ήταν η Ξενογιαννακοπούλου και τα μπλόκαρε.

 

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, οι ίδιοι άνθρωποι ήταν και τότε Τσιόδρας και Κοντοζαμάνης μην τα ξεχνάτε αυτά. Εγώ δεν χτυπάω προσωπικά κανέναν. Μπορείτε όσο θέλετε να κολακεύετε τον πρωθυπουργό μπορεί να φοβάστε και τον ανασχηματισμό.

 

Τον θεωρώ και εγώ μεταρρυθμιστή τον πρωθυπουργό. Αλλά πρέπει να ακούει περισσότερο. Αν σας ενοχλεί, αυτό δικό σας θέμα. Εγώ στον επόμενο ανασχηματισμό θέλω να είστε υπουργός δεν ξέρω αν θέλει εκείνος».Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV