Παναθηναϊκός: Πολύ σφιχτά τα μεταγραφικά δεδομένα, με πλάνο για τρεις παίκτες | piperata.gr Skip to main content
Παναθηναϊκός: Πολύ σφιχτά τα μεταγραφικά δεδομένα, με πλάνο για τρεις παίκτες

Παναθηναϊκός: Πολύ σφιχτά τα μεταγραφικά δεδομένα, με πλάνο για τρεις παίκτες

Δίνει και παίρνει τις τελευταίες δέκα ημέρες η μεταγραφολογία στον Παναθηναϊκό που –μην το ξεχνάμε- παραμένει ακόμα μια ομάδα… ειδικών συνθηκών

 

Σε όλα τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια ο μεγάλος σύλλογος του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήρθε να προστεθεί και η πανδημία του νέου κορωνοϊού που –μοιραία- έχει προκαλέσει ζημιά και έχει «ψαλιδίσει» σημαντικά το μπάτζετ το οποίο θα κληθεί να διαχειριστεί ο Τσάβι Ρόκα άρα και τον αριθμό των μεταγραφών που θα ήθελε να κάνει ο Καταλανός.

 

Επιβάλλεται μάλιστα να τονιστεί ότι σε μια από τις συνεντεύξεις που έδωσε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού στο διάστημα της καραντίνας υπεραμύνθηκε της τόνωσης και του πλάνου ελληνοποίησης αλλά και της περαιτέρω αξιοποίησης των παιδιών των ακαδημιών, κάτι που προφανώς δεν συνάδει με αυξημένο αριθμό μεταγραφών.

 

Τα σίγουρα –μέχρι στιγμής τουλάχιστον- είναι δύο δεξιοί μπακ και ένας αριστερός. Αυτά και τέλος. Ούτε καν προσθήκη εξτρέμ δεν είναι δεδομένη, πόσο μάλλον δύο όπως λέγεται και γράφεται.

 

Σε σχέση με τη φετινή σεζόν, ο αριθμός των εξτρέμ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν έχει μειωθεί. Χατζηγιοβάννης, Εμμανουηλίδης που επιστρέφει και (υπό προϋποθέσεις, παρότι το πλάνο δεν τους φέρνει να αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση) μπορούν να τραβηχτούν στα άκρα οι Μπουζούκης, Κολοβός, Χατζηθεοδωρίδης.

 

Στο ρόστερ μάλιστα υπάρχουν οι Μπεκ και Μολό. Και για τους δυο θα γίνει προσπάθεια να λυθούν τα συμβόλαιά τους, αλλά το περυσινό πάθημα επιβάλλει μικρό καλάθι, πόσο μάλλον όταν φαίνεται και μια τάση -ειδικά για τον Δανό- να «προβληθεί» επικοινωνιακά μήπως και καταφέρει να γυρίσει το φύλλο στα επερχόμενα play-off.

Για το κέντρο, τα δεδομένα δεν αλλάζουν. Αν τελικά μείνει ο Δώνης, δεν θα γίνει προσθήκη εν δυνάμει βασικού, πολύ σοβαρό ενδεχόμενο είναι να μην γίνει καν προσθήκη. Αν αποχωρήσει ο 26χρονος μέσος, ναι, θα αποκτηθεί αντικαταστάτης.

 

Τέλος, για την επίθεση, κουβέντα μπορεί να γίνει μόνο σε περίπτωση αποχώρησης του Μακέντα. Μέχρι λοιπόν να έρθει πρόταση για τον Ιταλό και να φύγει, είναι μάλλον άσκοπο να συζητάμε για μια θέση στην επίθεση, η οποία αυτήν την στιγμή αριθμοί 4+1 παίκτες (Καρλίτος, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής και Εμμανουηλίδης), ενώ ο Ρόκα θέλει να παραμείνει στο ρόστερ και να πάρει μια ακόμη ευκαιρία και ο Βέργος.

 


Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.