Ψάχνει «σωσίβια» η Γιάννα για την «Ελλάδα 2021»! Η «προσθήκη» που συζητείται μετά την παραίτηση της Ευθυμίου... (vid) | piperata.gr Skip to main content
Γιάννα Κυριάκος

Ψάχνει «σωσίβια» η Γιάννα για την «Ελλάδα 2021»! Η «προσθήκη» που συζητείται μετά την παραίτηση της Ευθυμίου... (vid)

Η παλινωδίες στην Επιτροπή «2021» έχουν προκαλέσει γκρίνια στο Μαξίμου – και όχι μόνο – με την Γιάννα Αγγελοπούλου να τα ακούει από όλους… Το βασικό άλλωστε ερώτημα που διατυπώθηκε στο διαδίκτυο, είναι εάν η σιδηρά κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, ήταν η σωστότερη επιλογή…

Ειδικότερα, από χθες συζητείται η παραίτηση της ιστορικού Μαρίας Ευθυμίου από την Επιτροπή «2021». Η παραίτηση της διακεκριμένης ιστορικού έγινε μάλιστα πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Εστία», η οποία έκανε λόγο για ενόχληση της κυρίας Ευθυμίου για τις «ανιστόρητες αναρτήσεις».

Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Εστίας» οι βασικοί λόγοι που ώθησαν την κ. Ευθυμίου στην απόφασή της αυτή είναι η τάση ουδετεροπατρίας που διακατέχει τον εορτασμό -«δεν νοείται να εορτάζεται η γέννηση ενός Έθνους χωρίς να υπάρχει η σημαία στο επίσημο έμβλημά του»- και ο αποχρωματισμός της Ελληνικής Ιστορίας που επέλεξε η Επιτροπή.

Η κυρία Ευθυμίου ήταν μεταξύ των 31 προσωπικοτήτων των επιστημών, των Γραμμάτων και των Τεχνών, που απαρτίζουν την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και είχε παρουσιάσει τον περασμένο Νοέμβριο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Το σωσίβιο…

Τελικά, η Γιάννα Αγγελοπούλου κινήθηκε… αστραπιαία. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Ευτύχης Βαρδουλάκης, είναι ο εκλεκτός της, αναλαμβάνοντας ρόλο στην επικοινωνιακή στρατηγική της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Ο Βαρδουλάκης είναι σύμβουλος πολιτικής επικοινωνίας, στρατηγικής και πολιτικών ερευνών και εκ των ιδρυτών της εταιρίας Stratego.

bard

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακά στην Πολιτική Επικοινωνία στο City University του Λονδίνου.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκλογικών εκστρατειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε πολλές εκστρατείες επικοινωνίας φορέων και οργανισμών. Άρθρα, συνεντεύξεις και αναλύσεις του έχουν δημοσιευτεί στον Τύπο, ενώ έχει συμμετάσχει, ως ειδικός πολιτικός αναλυτής, σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Έχει συγγράψει δύο βιβλία. Το «ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ: Πώς να προετοιμαστείτε σωστά για μια εκλογική αναμέτρηση» (εκδ. Ελληνικά Γράμματα) και το «Διλήμματα μιας πενταετίας – Τα στρατηγικά πολιτικά ορόσημα της περιόδου 2014-2019» (εκδόσεις Πεδίο).

Δείτε σε βίντεο την παρουσίαση του βιβλίου του «Διλήμματα μιας πενταετίας» που έγινε στις 4 Δεκεμβρίου 2019:

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.