Βούλα: «Συμβόλαιο θανάτου» εξετάζει η αστυνομία για την δολοφονία του Βέλγου επιχειρηματία | piperata.gr Skip to main content
βουλα

Βούλα: «Συμβόλαιο θανάτου» εξετάζει η αστυνομία για την δολοφονία του Βέλγου επιχειρηματία

Η εκτέλεση του Βέλγου επιχειρηματία,εξετάζεται ως συμβόλαιο θανάτου, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις καλύτερα οργανωμένες επαγγελματικές δολοφονίες.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μηχανή μεγάλου κυβισμού με δύο αναβάτες, η οποία παρακολουθούσε από πριν τις κινήσεις του θύματος, προσέγγισε αιφνιδιαστικά και γρήγορα τον Βέλγο, έξω από το σπίτι του στην οδό Δωδεκανήσου στην Βούλα. Ο αναβάτης της μηχανής που καθόταν πίσω από τον οδηγό έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι δύο φορές το θύμα. Στο σημείο υπήρχε σκοτάδι, ενώ οι δράστες δεν άφησαν πίσω τους κανένα ίχνος, παρά μόνο δύο κάλυκες των 9 mm. Οι κάλυκες εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση. 

 

Ο Βέλγος έμπορος ζούσε στην ήσυχη γειτονιά της Βούλαςχωρίς να έχει δώσει ποτέ δικαίωμα στους γείτονες. Δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στην Ελλάδα και φαινόταν να έχει οικονομική άνεση. 

 

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, θα ξεκινήσουν κύκλο καταθέσεων από το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.