Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 3 Ιουνίου | piperata.gr Skip to main content
ζώδια

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 3 Ιουνίου

Διαβάστε πως θα επηρεάσει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας τα 12 ζώδια.

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Κρατήστε το μέτρο στην έκφραση των απόψεών σας, ειδικά αν είστε παθιασμένοι με κάτι! Αγαπητοί Κριοί, ο Ήλιος συναντά την ανάδρομη Αφροδίτη στον τομέα σας της επικοινωνίας: Καλό είναι να αποφύγετε να διατυπώσετε συμβουλές ή/και κρίσεις, αν δεν σας ζητηθούν.

Με τη διπλωματική Αφροδίτη ανάδρομη, μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις των λεγομένων σας. Προτιμήστε να ακούσετε με προσοχή τις θέσεις των υπολοίπων!

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Χρειάζεστε κάτι ή απλά το θέλετε, αγαπητοί Ταύροι; Αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσετε, καθώς η Αφροδίτη της αισθητικής ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο στον 2ο Οίκο σας του χρήματος και της πολυτέλειας! Πριν κάνετε μια αγορά που θεωρείτε «ευκαιρία», επιβεβαιώστε ότι το αντέχει ο ήδη βεβαρυμμένος προϋπολογισμός σας.

Καλύτερα να δημιουργήσετε ένα «ταμείο», όπου θα μαζεύετε χρήματα για αυτές τις προσθήκες στην γκαρνταρόμπα ή το σπίτι σας!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Προσέξτε τον τρόπο που ασκείτε την όποια ηγεσία σας, αγαπητοί Δίδυμοι… Το μυαλό μπορεί να παίξει περίεργα παιχνίδια και να υπάρξει κατάχρηση κάποιας εξουσίας! Ο εγωκεντρικός Ήλιος ευθυγραμμίζεται με την ανάδρομη Αφροδίτη από τα δικά σας εδάφη. Ίσως να σας διαφύγει κάτι σημαντικό, ακόμα κι αν θεωρείτε ότι είστε ακριβοδίκαιοι προς όλους… Προσέξτε τον τόνο που απευθύνεστε στους άλλους – και φροντίστε να νιώσετε περήφανοι για την τελική έκφραση των οδηγιών σας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Μειώστε ταχύτητα για να αντιληφθείτε την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Ήλιος συναντά την καλαίσθητη Αφροδίτη, στους Διδύμους και τον 12ο Οίκο σας της φαντασίας. Τώρα μπορείτε να νιώσετε το μεγαλείο σε ό,τι βλέπετε και αγγίζετε. Ασχοληθείτε με τα απαραίτητα καθήκοντά σας από νωρίς, ώστε να τελειώσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έτσι θα κερδίσετε χρόνο για να κάνετε έναν μεγάλο περίπατο… Και ίσως να προσέξετε πράγματα που δεν είχατε παρατηρήσει ως τώρα – το θαύμα της Φύσης!

 

ΛΕΩΝ

 

Το ηγετικό σας ταλέντο θα έχει μεγάλη ζήτηση, αγαπητοί Λέοντες! Ο χαρισματικός Ήλιος ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη της ισονομίας, στον τομέα σας των ομάδων: Πολλοί θα προσβλέπουν σ’ εσάς, για να καλύψετε κάποιο κενό εξουσίας. Κανένα πλοίο δεν πλέει αυτόνομα… Γι’ αυτό αν διαθέτετε τη γνώση και την εμπειρία επί του ζητουμένου, δεν είναι εγωιστικό να πάρετε το πηδάλιο. Μόνο φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ικανότητες του καθενός και να μην πάρετε αποφάσεις χωρίς έγκριση από όλους!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Μην δειλιάσετε μπροστά σε κανέναν μεγαλόστομο – αλλά χωρίς έργο, αγαπητοί Παρθένοι… Είναι βέβαιο ότι διαθέτετε ανάλογα ταλέντα και εμπειρία, διαφέρετε μόνο στο θράσος να αυτοπροβάλλεστε! Ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης συμπράττει με την ταλαντούχα Αφροδίτη, στον 10ο Οίκο σας του επαγγελματισμού. Αυτή είναι η στιγμή να επενδύσετε τις ικανότητές σας σε ένα εγχείρημα, αντί να το δείτε ως μέσο προώθησής σας. Αξιοποιήστε τη διοικητική αύρα της ατμόσφαιρας και προσεγγίστε ισχυρούς συμμάχους, ακόμα και για λόγους ψυχολογικής ώθησης!

 

ΖΥΓΟΣ

 

Αξιοποιήστε την αναγνώριση της οραματιστικής σκέψης σας, αγαπητοί Ζυγοί! Παραμερίστε τον εγωισμό, για να δείξετε στους ισχυρούς τι χάρισμά σας στην ισορροπία: Περάστε στην ομάδα τις καινοτόμες ιδέες σας, δίνοντάς τους τον χρόνο να φτάσουν τη δική σας ταχύτητα. Η ενδελεχής έρευνα θα στηρίξει όσα προτείνετε, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να έχετε όλες τις απαντήσεις. Το βασικό είναι να δείξετε σοβαρότητα στον χειρισμό κάθε περίστασης!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Αγαπητοί Σκορπιοί, πόσο βαθύ είναι το συναίσθημα… ή η λαγνεία σας; Θα φτάσετε κοντά στην απάντηση, καθώς ο Ήλιος συμπράττει με την ευφράδη Αφροδίτη στον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού και της σαγήνης! Δεν θα σας ικανοποιεί τίποτα λιγότερο από επαφές ψυχικής ένωσης, γι’ αυτό εστιάσετε σε αυτές. Αν είστε δεσμευμένοι, φροντίστε να έχετε το απόγευμα για το ταίρι σας και μόνο. Οι αδέσμευτοι αναζητήστε την ευγένεια και αφοσίωση, σε συνδυασμό με την σεξουαλικότητα και την περιπέτεια!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Μια ζεστή επαφή θα διέπει όλες τις σχέσεις σας, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό που πρέπει να φροντίσετε, είναι να διαχωρίσετε τη συμπάθεια από την αγάπη και τον πόθο. Η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον θερμό Ήλιο στη ζώνη σας των συμπράξεων, γι’ αυτό ίσως θολώσει κάπως η κρίση σας. Πριν δηλώσετε αποκλειστική αφοσίωση, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι νοιάζεστε βαθιά για ένα άτομο. Δεν είναι κακό να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων και όπου βγει… δεσμευμένοι και αδέσμευτοι!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αγαπητοί Αιγόκεροι, έχετε όση δημιουργική ελευθερία θέλετε στη δουλειά σας; Η σύμπραξη του Ήλιου με την καλαίσθητη Αφροδίτη στον 6ο Οίκο σας της εργασίας, καλεί να είστε αντικειμενικοί! Αν δεν λαμβάνετε όση επαγγελματική ικανοποίηση θα έπρεπε, αναζητήστε τρόπους να την βρείτε. Μια συζήτηση με ανωτέρους ή μια αναβάθμιση του γνωστικού σας πεδίου, ίσως να είναι το κλειδί. Μην περιμένετε κανέναν να το κάνει για εσάς!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υψώστε το ανάστημά σας και μείνετε εστιασμένοι στον στόχο, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο Ήλιο της αυτοπεποίθησης ευθυγραμμίζεται με την γοητευτική Αφροδίτη, στον 5ο Οίκο σας της δημιουργικότητας και της φήμης. Να είστε προετοιμασμένοι για ευκαιρίες να πραγματώσετε τα όνειρά σας, ακόμα κι αν αφορούν περισσότερη ευθύνη. Φροντίστε να ξέρετε επακριβώς τι αναμένουν οι άλλοι από εσάς… Καλύτερα να ζητήσετε διευκρινήσεις, αντί να προσποιηθείτε και να αμαυρώσετε το κύρος σας!

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Αγαπητοί Ιχθύες, δεν αρκεί να είστε μόνο εσείς αφοσιωμένοι! Αυτό διευκρινίζει η σύμπραξη της τρυφερής Αφροδίτης με τον ζωοδότη Ήλιο, στον 4ο Οίκο σας των φίλων και της οικογένειας. Πρέπει πάντα να δίνετε όσα παίρνετε, γι’ αυτό ζυγίστε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας για την εμπιστοσύνη τους… Από την άλλη, απαιτείτε πίστη ενώ εσείς δεν είστε παρόντες στις δικές τους ανάγκες; Η έννοια της γενναιοδωρίας είναι διπλής διαδρομής!

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV