ΣΥΡΙΖΑ: Κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και διεθνή διασυρμό της χώρας με την καμπάνια για τον τουρισμό | piperata.gr Skip to main content
ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και διεθνή διασυρμό της χώρας με την καμπάνια για τον τουρισμό

Δριμεία κατηγορία εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση με αφορμή την καμπάνια για την προβολή του ελληνικού τουρισμού, κάνοντας λόγο για «κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και διεθνή διασυρμό της χώρας».

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, αναφέρει:

«Ο κ. Μητσοτάκης έκανε χθες φιέστα για να παρουσιάσει με τυμπανοκρουσίες το "μεγαλειώδες" project του για τον ελληνικό τουρισμό. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρέκαμψε τον ΕΟΤ και έδωσε με απευθείας ανάθεση 32 εκατ. ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία για να μας παρουσιάσει τελικά ως καμπάνια προώθησης του ελληνικού τουρισμού την διαφήμιση που χρησιμοποίησε πριν από δύο μόλις μήνες γνωστή εταιρεία καλλυντικών! Ελπίζουμε να μην έχουν το θράσος να ρίξουν σήμερα το φταίξιμο για το πρωτοφανές φιάσκο στον κ. Θεοχάρη. Την αποκλειστική ευθύνη έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και το "επιτελικό κράτος" του που μας επιστρέφει στις χειρότερες μέρες της ρεμούλας, της τσαπατσουλιάς, της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος. Του διεθνούς διασυρμού τελικά της χώρας μας».

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.