Σφοδρή επίθεση Μπέου σε Μαρινάκη για τα «κατασκευασμένα» δημοσιεύματα | piperata.gr Skip to main content
Μπέος

Σφοδρή επίθεση Μπέου σε Μαρινάκη για τα «κατασκευασμένα» δημοσιεύματα

Επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος.

 

Ο δήμαρχος Βόλου απάντησε στα «κατασκευασμένα» δημοσιεύματα, όπως τονίζει, κάνοντας επίθεση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανάρτησή του.

 

Με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, απάντησε σε «κατασκευασμένα δημοσιεύματα», κάνοντας επίθεση κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Α. Μπέου:

 

«Ο ξεπεσμός των μέσων, ηλεκτρονικών και εντύπων, του εκδοτικού ομίλου του Μαρινάκη δεν έχει τέλος.

 

Προκειμένου να με βλάψουν, όπως αφελώς νομίζουν, και να ευχαριστήσουν το αφεντικό τους, οι πληρωμένοι αυτοί κονδυλοφόροι δεν διστάζουν να μηρυκάσουν και να χρησιμοποιήσουν στοιχεία από αναρτήσεις του ιστότοπου των αναρχικών (indymedia) ή να υιοθετήσουν τις αισχρές και απαράδεκτες συμπεριφορές των μπαταχτσήδων του νερού και των φρικιών με τα οποία αυτοί συγχρωτίζονται και συνυπάρχουν, για να κατασκευάσουν διάφορα δημοσιεύματα.

 

Σε όλο αυτόν το θλιβερό εσμό έχω ένα πράγμα να πω: δεν πρόκειται να λυγίσω και να υποταχθώ στις ορέξεις τους, όπως δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Στους μόνους που υπακούω είναι στους πολίτες του Βόλου τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα των οποίων ορκίστηκα να υπηρετώ. Και θα το κάνω παρά το βρόμικο και παρανοϊκό σε βάρος μου πόλεμο.

 

Αλίμονο. Σε πολίτευμα προεδρευομένης Δημοκρατίας ζούμε και όχι στη βαρονία του Μαρινάκη. Στη Δημοκρατία όπου οι πολίτες, εν προκειμένω του Βόλου, επιλέγουν ποιος θα τους εκπροσωπεί και θα φροντίζει για τα προβλήματά τους. Από αυτούς εγώ θα κριθώ και σε αυτούς θα λογοδοτήσω. Και όχι στα εργαλεία του σάπιου πολιτικού συστήματος, με τα θηριώδη διαπλεκόμενα συμφέροντα, που κατόρθωσαν να φέρουν την χώρα μας στο χείλος του γκρεμού.

 

ΥΓ. Κρίμα για ιστορικά έντυπα, που κάποτε ήταν σύμβολα Δημοκρατίας και πρότυπα δημοσιογραφίας. Και τώρα κατάντησαν το πιο δημοφιλές «αμπαλάζ» προϊόντων στη φρουταγορά του Ρέντη και στην ψαρόσκαλα του Κερατσινίου».Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV