Κατερίνα Στικούδη: Όλα όσα αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού | piperata.gr Skip to main content
Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη: Όλα όσα αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για όλα στην Ναταλία Γερμανού και την παρέα του «Καλύτερα δεν γίνεται». 

 

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια περιέγραψε το πώς βίωσε το διάστημα της καραντίνας αλλά και τις συναισθηματικές διακυμάνσεις που είχε λόγω του άγχους αλλά και της αβεβαιότητας σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ γρήγορα η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια στη μετά κορωνοϊού εποχή.

 

«Για το My Style Rocks, η ενημέρωση που έχουμε όλοι είναι ότι θα συνεχίσουμε με το καλό, όλη η σύνθεση, από Σεπτέμβρη. Δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα στη μέση, θα ήθελα να ολοκληρωθεί. Απ' όσο ξέρω θα είναι μάλλον κάποια κορίτσια ίδια, ίσως προστεθούν κάποια, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί ο κύκλος. Φαντάζομαι η κριτική επιτροπή θα είναι η ίδια» ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας με τα πιο θερμά λόγια για τους κριτές του show μόδας.

 

Σε ερώτηση για το τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση και δεν το έχει κάνει ακόμα, η Κατερίνα Στικούδη δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θα ήθελε να παρουσιάσει μια πρωινή ζωντανή εκπομπή, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να συμπαρουσιάσει ένα πρότζεκτ μαζί με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη!

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV