ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Και τρίτος ανακριτής θέλει να φύγει από την υπόθεση του «Noor 1»! | piperata.gr Skip to main content
Και τρίτος ανακριτής θέλει να βγάλει από πάνω του την υπόθεση του Noor 1

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Και τρίτος ανακριτής θέλει να φύγει από την υπόθεση του «Noor 1»!

Ο πρώτος ανακριτής μετατέθηκε… H ανακρίτρια που ανέλαβε στη θέση του παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα και μετανάστευσε στις ΗΠΑ. Τώρα και ο τρίτος ανακριτής στην υπόθεση του «Noor 1» ζητά μετάθεση για τη Χαλκίδα, ενώ αρχικά με το που ανέλαβε είχε ζητήσει να εξαιρεθεί!

 

Γράφει ο Νικόλας Κ. Ρουμπέσης 

Πιο συγκεκριμένα, ο ειδικός ανακριτής Πειραιά, Γιάννης Πετρόπουλος, ο οποίος ανέλαβε την παράλληλη έρευνα του «Noor 1» τον Σεπτέμβριο του 2019, φέρεται να κατέθεσε έγγραφο αίτημα στους ανωτέρους του, προκειμένου να μετατεθεί από τον Πειραιά στη Χαλκίδα για προσωπικούς λόγους! 

Η τύχη του αιτήματός του αναμένεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Δίκης στο OPEN», να γίνει γνωστή τις αμέσως επόμενες ημέρες. 

 

Το συγκλονιστικότερο όμως είναι κάτι άλλο: Ο κ. Πετρόπουλος φέρεται να έχει ζητήσει εγγράφως να του διατεθεί επίκουρος ανακριτής, λόγω του τεράστιου όγκου των δικογραφιών που του έχει ανατεθεί, αλλά το αίτημά του δεν απαντήθηκε ποτέ από τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Πειραιά Γιάννη Μαλούχο!  

 

Απορρίφθηκε κι άλλο αίτημα άρσης απορρήτου

Και σε άλλη περίπτωση δεν έγινε δεκτή η άρση απορρήτου από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά, στην «αμαρτωλή έρευνα» πλέον για το «Noor 1».

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα είχε ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου στο κινητό του ισοβίως καταδικασθέντα Μάκη Γιαννουσάκη, το οποίο βρέθηκε στη φυλακή.

Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε το αίτημά της, αλλά τελικά έγινε αναίρεση. Με αυτόν τον τρόπο βρέθηκαν εκατοντάδες τηλεφωνικές κλήσεις στο κινητό του  Γιαννουσάκη, οι οποίες ξεκίνησαν να διερευνώνται από την πρώτη ανακρίτρια του «Noor 1», Ευαγγελία Αλεξακίδου, η οποία όμως πριν καν ολοκληρώσει το έργο της... μετατέθηκε!     

Παρέμβαση Ντογιάκου για τον μάρτυρα

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος είναι επόπτης των υποθέσεων ναρκωτικών σε όλη την επικράτεια, ζήτησε από την τηλεοπτική «Δίκη στο Οpen» ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε ο μάρτυρας του «Noor 1» στην εκπομπή.

Έτσι, το ηχητικό υλικό και η πλήρης απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης παραδόθηκαν στον κ. Ντογιάκο, ο οποίος σε τηλεοπτική του παρέμβαση είχε δεσμευτεί ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει το παν, ώστε να λάβει ένορκη κατάθεση από τον μάρτυρα που προσπαθεί εδώ και δυόμιση περίπου χρόνια να έρθει σε επαφή με τις ελληνικές αρχές για να δώσει όπως ισχυρίζεται ιδιαίτερα σημαντικές πληροφορίες και ονόματα...

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV