Αστυνομικοί ζητούν από τρανσέξουαλ να τους δείξει... τα ακατάλληλα κάλλη της (vid) | piperata.gr Skip to main content
Αστυνομικοί της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» ζητούν από τρανσέξουαλ να τους δείξει τα… κάλλη της (vid)

Αστυνομικοί ζητούν από τρανσέξουαλ να τους δείξει... τα ακατάλληλα κάλλη της (vid)

Ένα βίντεο που δεν τιμά την Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα τα στελέχη της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο.

 

Το βίντεο τράβηξαν οι ίδιοι οι ειδικοί φρουροί με bodycam και παρουσιάζει ομάδα της «ΔΡΑΣΗΣ» ευρισκόμενη σε στατική υπηρεσία. Στο βίντεο ακούγεται ο εκφωνητής κέντρου να διαβιβάζει, όταν μια τρανσέξουαλ περνάει στην εσωτερική πλευρά του πεζοδρομίου όπου βρίσκονται σταθμευμένα τα δίκυκλα της ομάδας και οι Αστυνομικοί… κολατσίζουν.

 

Η τρανσέξουαλ ρωτάει τους αστυνομικούς, πού να αφήσει τις... «καρτούλες» με τα στοιχεία επικοινωνίας της και οι ένστολοι της υποδεικνύουν ένα από τα υπηρεσιακά δίκυκλα, όπου και τοποθετεί ισάριθμες με τα μέλη της ομάδας, στη σέλα του.

 

Οι Αστυνομικοί μέσα σε γέλια, ζητούν από την τραβεστί να τους δείξει τα… κάλλη της. Στην αρχή είναι διστακτική καθώς «έχει κάμερες». Οι αστυνομικοί εν χορώ το διαψεύδουν φωνάζοντάς της «δεν έχει, δεν έχει!» όπως θα έχετε την ευκαιρία να δείτε κι εσείς στο βίντεο.

 

Τελικά η τρανσέξουαλ γυρίζει την πλάτη της και τους αποκαλύπτει τους γλουτούς της, και το εσώρουχο που φοράει. Εν μέσω σχολιασμών από τους Αστυνομικούς η τραβεστί αποχωρεί από το σημείο που είχαν σταματήσει για διάλειμμα οι Αστυνομικοί της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» και αφού και οι δυο πλευρές ανταλλάσσουν «Φιλάκια!» (σ.σ.: αερό στη γλώσσα του… πεζοδρομίου) η τρανσέξουαλ αποχωρεί και οι αστυνομικοί παραμένουν στο πόστο τους.

 

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι το υλικό έχει καταγραφεί από τους ίδιους τους αστυνομικούς, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογες συμπεριφορές ενστόλων προκαλούν σε βάρος του συνόλου για το Σώμα της ΕΛΑΣ.

 

 

Πηγή: nantiareprt.gr

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV