Ο Ανδρέας Παπανδρέου έφαγε την θέση του Τσίπρα! | piperata.gr Skip to main content
Παπανδρέου-Τσίπρας / Intime

Ο Ανδρέας Παπανδρέου έφαγε την θέση του Τσίπρα!

Δεν έλειψαν τα ευτράπελα από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία το περασμένο Σάββατο στο κλειστό της ξιφασκίας στο Ελληνικό.

 

Ειδικότερα, ένα συγκεκριμένο περιστατικό με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρεται σε ρεπορτάζ του CNN.

 

Στην πρώτη σειρά των θέσεων βρίσκονται ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Σκουρλέτης. Ο πρόεδρος και ο γραμματέας του κόμματος διατηρούν μία απόσταση μεταξύ τους λόγω κορωνοϊού.

 

Κάποια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας έχει σηκωθεί από τη θέση του. Τότε ο Ανδρέας Παπανδρέου πλησιάζει τον Πάνο Σκουρλέτη, παίρνει την κενή καρέκλα του Τσίπρα και κάθεται δίπλα στον γραμματέα.

 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να έχει το πλέον ΠΑΣΟΚικό όνομα, αλλά είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Ανήκει στο χώρο της λεγόμενης «ανανεωτικής» Αριστεράς από τα μαθητικά του χρόνια.

 

Μετά από λίγο ο Αλέξης Τσίπας επιστρέφει στη θέση του, αλλά βρίσκει την καρέκλα του κατειλημμένη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει κατευθείαν την ατάκα «λίγο έλειψα και μου φάγατε την καρέκλα».

 

Ετοιμόλογος ο Παπανδρέου του απαντάει:

 

«Μόνο ένας Παπανδρέου μπορεί να σου πάρει την καρέκλα».

 

Εν συνεχεία, ο Παπανδρέου επέστρεψε την καρέκλα στον Τσίπρα και η... τάξη αποκαταστάθηκε. Πάντως αν κρίνουμε από τις αναφορές στο «βρώμικο ‘89», η παρουσία του… «παπανδρεϊσμού» στην ΚΕΑ δεν περιορίστηκε στο πρόσωπο του στελέχους από τα Χανιά.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV