Παπαγγελόπουλος και Συντυχάκης έχουν τον ίδιο δικηγόρο... Τον «Τσοβόλα δώστα όλα»! | piperata.gr Skip to main content
Δημήτρης Τσοβόλας συνήγορος και Παπαγγελόπουλου και Συντυχάκη... Οξύμωρο και αντιδεοντολογικό!

Παπαγγελόπουλος και Συντυχάκης έχουν τον ίδιο δικηγόρο... Τον «Τσοβόλα δώστα όλα»!

Το PIPERATA.GR σύμφωνα με τις πληροφορίες που σε ανύποπτο ακόμη χρόνο είχε, δηλαδή πολύ πριν στηθεί και ψηφιστεί η Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο, έγραφε πως η επιτροπή αυτή δεν θα επιχειρήσει να ξεπλύνει μόνο την υπόθεση Novartis...

 

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Μάλιστα, όπως είχαμε γράψει για την ύποπτα ολιγόλεπτη συνάντηση του πάλαι ποτέ αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης στις «Πόρτες» με εκδότη-δημοσιογράφο εφημερίδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν ακόμη ήταν μέλος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, δηλαδή τότε που συγκρούονταν μετωπικά οι κ. Τσίπρας - Καμμένος με τον υπόδικο επιχειρηματία, έτσι και το φθινόπωρο του 2019 σάς αποκαλύψαμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς τα έχει βρει ξανά με τον πολυτάραχο εφοπλιστή, στο πλαίσιο μιας συμμαχίας που ως «κοινό όπλο» θα 'χει την περιβόητη προανακριτική επιτροπή και ως φόντο τη Δικαιοσύνη...

 

Για αυτά, όμως, ήδη γράψαμε. Και ενδεχομένως να επανέλθουμε. Αυτό που όμως έχει περάσει έτσι, στα ψιλά και στα βουβά, αφορά το εξής οξύμωρο:

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, που κατηγορείται στην προανακριτική -όπως και από ΜΜΕ του Μαρινάκη- ότι έχει κάνει παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη ακόμη και στην υπόθεση του Noor1, έχει δικηγόρο τον... συνήγορο του Συντυχάκη!

Ναι, σωστά διαβάζετε! Ο Δημήτρης Τσοβόλας από το 2017 είναι συνήγορος υπεράσπισης τού στενού συνεργάτη τού Μαρινάκη, ο οποίος είναι συγκατηγορούμενος με τον εφοπλιστή στην υπόθεση του Noor1.

 

Την ίδια ώρα, ο Παπαγγελόπουλος είναι αυτός που φέρεται να έχει κάνει μία σειρά από συνομιλίες με στελέχη της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, σύμφωνα με τις οποίες αποκαλύπτεται (ή υποτίθεται) ότι έκανε παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη κατά πολιτικών και δημοσιογραφικών αντιπάλων των κ. Τσίπρα και Καμμένου, γιατί έτσι του ζητούσαν οι συγκυβερνήτες - πολιτικοί του προϊστάμενοι.

 

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μάλιστα, αν αληθεύουν οι πληροφορίες του PIPERATA.GR, η επίμαχη εφημερίδα σχεδιάζει να φέρει στη δημοσιότητα ένα ακόμη  «διάλογο-πλυντήριο», όπου ο Παπαγγελόπουλος θα ισχυρίζεται ότι η υπόθεση εμπλοκής Μαρινάκη στο Noor1 (επομένως και του Συντυχάκη) είναι μία «μπαρούφα της εισαγγελέως Τζίβα». Kαι μάλιστα ότι εμμέσως πλην σαφώς αποτελεί προϊόν επιθυμιών συγκεκριμένων πολιτικών και δημοσιογράφων που αντιμάχονται τον υπόδικο εφοπλιστή.

 

Κι όμως, ο Παπαγγελόπουλος με τον Συντυχάκη έχουν τον ίδιο συνήγορο υπεράσπισης και... δεν τρέχει τίποτα!

 

Κι όμως, ο Παπαγγελόπουλος, ενώ ήξερε τουλάχιστον από την Παρασκευή ότι τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ θα δημοσιεύσουν τον διάλογο που φέρεται να έκανε με τον διευθυντή της  εφημερίδας, αυτός πήγε Σάββατο πρωί με τη ραχούλα στο MEGA, προκειμένου ατάραχος… να επιβεβαιώσει το «καυτό» δημοσίευμα, έτσι ώστε αυτό να προσφέρεται όλη μέρα για αναπαραγωγή, χωρίς να μπορεί να αμφισβητηθεί, ούτε κάποιος να επικαλεστεί πως έχει παρανόμως υποκλαπεί ο επίμαχος διάλογος του με τον Παναγιώτη Τζένο.

 

Να επισημάνουμε ότι η εφημερίδα επικαλείται σημειώσεις σε μπλοκάκι του διευθυντή - δημοσιογράφου των Παραπολιτικών και επουδενί για (παρανόμως) μαγνητοφωνημένη συνομιλία…   

 

Κι αν δεν σας φθάνουν αυτά τα οξύμωρα, σάς έχω ένα ακόμη: Η εν λόγω εφημερίδα και η ιστοσελίδα της -κι όχι μόνο αυτά τα ΜΜΕ τού Μαρινάκη, αλλά και τα υπόλοιπα-, όπως και πάμπολλα τρολ του Πειραιά στα social media, ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2019 δείχνουν να ξέρουν και προαναγγέλλουν το σκοπό της προανακριτικής, το ρόλο του Παπαγγελόπουλου και γενικά τον τρόπο με τον οποίο ο εφοπλιστής – μιντιάρχης θα «χτίσει» επιχειρήματα για να απαλλαγεί από κατηγορίες και δίκες.

 

ΥΓ.: Ένα ακόμη οξύμωρο και αντιδεοντολογικό είναι το γεγονός ότι ο Αλέξης Κούγιας, παρότι δικηγόρος του Μαρινάκη και των ΜΜΕ του, όπως και -κατά δήλωση του- του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που εξαγοράστηκε από τον Μαρινάκη, είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης ομάδας της Σούπερ Λιγκ, αλλά και μάρτυρας κατηγορίας (υποτίθεται) στη δίκη για τα στημένα, όπου υπόδικος για κακούργημα είναι το αφεντικό του.

  

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV