Βορίδης: Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε οργανωμένος μηχανισμός παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη | piperata.gr Skip to main content
Βορίδης

Βορίδης: Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε οργανωμένος μηχανισμός παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας τις νέες αποκαλύψεις  για Παππά, Καμμένο, Παπαγγελόπουλο.

 

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Βορίδης υποστήριξε ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «υπήρχε ένας οργανωμένος μηχανισμός παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη που θα εξόντωνε όσους ήταν εχθροί του καθεστώτος» .

 

«Αν και η υπόθεση Novartis θεωρήθηκε "κορυφή του παγόβουνου", δεν ήταν τελικά», είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά 90, 1».

 

Ο κ. Βορίδης διερωτήθηκε «πώς μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης χειρίστηκε το τμήμα εκβιαστών» και αναφερόμενος στο ηχητικό Μιωνή – Παππά είπε, κατηγορώντας το Νίκο Παππά ότι λέει ψέμματα: «Από πότε η κυβέρνηση γίνεται μεσάζοντας της δικαιοσύνης με κάποιον ιδιώτη ο οποίος ζήτησε παρέμβαση ώστε να δικαστεί δίκαια»;

 

Όπως υποστήριξε, υπήρχε ένας οργανωμένος μηχανισμός παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη που –όπως είπε- θα εξόντωνε όσους ήταν εχθροί του καθεστώτος. Ο κ. Βορίδης τόνισε μάλιστα πως με τις«πρακτικές αυτές θα οδηγούνταν στη δικαιοσύνη αθώοι άνθρωποι».

 

Παράλληλα ανέφερε πως στην «αριστερή διακυβέρνηση δεν υπήρχε σεβασμός στη διάκριση των εξουσιών» και κατήγγειλε τον Αλέξη Τσίπρα γιατί «απλά παρακολουθεί τα όσα αποκαλύπτονται και δεν παίρνει θέση».

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV