Αδημοσίευτες φωτογραφίες Μαρινάκη με Σπύρο Παπαχρήστου! - 20 χρόνια ήταν συνοδός ασφαλείας του στο εξωτερικό! | piperata.gr Skip to main content
Μαρινάκης Σπύρος Παπαχρήστου Κορέα

Αδημοσίευτες φωτογραφίες Μαρινάκη με Σπύρο Παπαχρήστου! - 20 χρόνια ήταν συνοδός ασφαλείας του στο εξωτερικό!

Όπως είχε προαναγγείλει, ο Πάνος Καμμένος άναψε «φωτιές» στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενώ έριξε και μία «βόμβα μεγατόνων» στο περιθώριο αυτής, καθώς αποκάλυψε μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι υπεύθυνος ασφάλειας του Μαρινάκη ήταν ο κουμπάρος του, ο δολοφονημένος πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, Σπύρος Παπαχρήστου, ο οποίος εμφανίζεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα διεφθαρμένων αστυνομικών.

 

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Μάλιστα, ο υπογράφων, που παρέστη στη συνέντευξη Τύπου εκπροσωπώντας το PIPERATA.GR, προέτρεψα να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες που μας έδειξε από διάφορες ειδικές αποστολές του Παπαχρήστου δίπλα στον εν λόγω εφοπλιστή. Κάτι που πράγματι, παρουσία όλων των δημοσιογράφων, οι οποίοι συμμετείχαμε, έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αναρτώντας 2-3 φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

 

Η στήλη «Πιπεράτα Παρασκήνια» του PIPERATA.GR, όμως, εξασφάλισε αμέσως μετά, κατόπιν δημοσιογραφικής έρευνας κι άλλες αδημοσίευτες φωτογραφίες – ντοκουμέντα, από το άλμπουμ του πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, όπου αποδεικνύεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ακόμη και στενή φιλία με τον Σπύρο Παπαχρήστου, αλλά και ότι πράγματι τον έπαιρνε πολλές φορές μαζί του, ως υπεύθυνο συνοδείας -της ασφάλειας του- σε σημαντικά προσωπικά και επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό. 

Μαρινάκης Σπύρος Παπαχρήστος

Μαρινάκης Σπύρος Παπαχρήστος

Μαρινάκης Σπύρος Παπαχρήστος

Μαρινάκης Σπύρος Παπαχρήστος

Μαρινάκης Σπύρος Παπαχρήστος

Βαγγέλης - Μιλτιάδης Μαρινάκης Μάντσεστερ γήπεδο

Σπύρος Παπαχρήστος Μάντσεστερ γήπεδο

Οι φωτογραφίες – ντοκουμέντα που δημοσιεύουν αποκλειστικά σήμερα τα PIPERATA, είναι από την καθέλκυση πλοίου του Βαγγέλη Μαρινάκη προ λίγων ετών στην Κορέα (το βράδυ είχαν διασκεδάσει μαζί με επιχειρηματική παρέα -και όχι μόνο- σε μπουζούκια της χώρας).

 

Ενδεικτικές είναι και οι δύο φωτογραφίες από ταξίδι στο Μάντσεστερ για παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τον Ολυμπιακό (Αγγλία), όπου ο Σπύρος Παπαχρήστου φωτογραφήθηκε από λήψη του ιδίου του επιχειρηματία με φόντο την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, ενώ τη φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον μικρό -τότε ακόμη- γιό του, Μιλτιάδη, την είχε τραβήξει ο συγχωρεμένος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

 

Είναι απορίας άξιον, λοιπόν, πως ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, επιτρέπει σε εκδότες και δημοσιογράφους των ΜΜΕ των ομίλων του να γράφουν ότι ο Σπύρος Παπαχρήστου ήταν μπλεγμένος σε «βρώμικες υποθέσεις» της νύχτας, χωρίς να έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη στον δολοφονημένο πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, κι ενώ αυτός ήταν φίλος του και επί σειρά ετών υπεύθυνος ασφαλείας του.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του PIPERATA.GR, o Σπύρος Παπαχρήστου, αναλάμβανε ως υπεύθυνος ασφάλειας σε ταξίδια στο εξωτερικό -κυρίως-, τόσο την οικογένεια Λάτση (ειδικά τη Μαριάννα και τα παιδιά), όσο και την οικογένεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και του ιδίου τού επιχειρηματία, με τον οποίο μάλιστα είχε αναπτύξει και στενή φιλία.

 

Για την ιστορία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PIPERATA.GR, ο Σπύρος Παπαχρήστου ήταν για 20 χρόνια, περίπου, υπεύθυνος ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη, κυρίως για ταξίδια του στο εξωτερικό, έως το 2014, όταν προέκυψε η πιθανή εμπλοκή τού επιχειρηματία στην υπόθεση του Noor1.

 

Έκτοτε, δηλαδή από το 2015 και μετά, έως και το 2018 που δολοφονήθηκε ο Σπύρος Παπαχρήστου στην Παλλήνη, ο υπόδικος επιχειρηματίας, όχι μόνο ξέκοψε μαζί του, αλλά τον θεωρούσε και εχθρό του (δημοσιεύματα και πληροφορίες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές), λόγω του ότι ήταν κουμπάρος του Καμμένου (έχει βαπτίσει το γιο του δολοφονημένου πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ).

 

Να θυμίσουμε ότι η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και η ιστοσελίδα της, όπως και άλλα ΜΜΕ, επιχείρησαν με υπερβατικές, αυθαίρετες και ατεκμηρίωτες ερμηνείες να εμπλέξουν τον Πάνο Καμμένο με την έρευνα που έκανε η ΕΥΠ, η οποία παρακολουθούσε και τον Σπύρο Παπαχρήστου, καθώς και με τη σχετική δικογραφία που πλέον βρίσκεται στα χέρια των ανακριτικών αρχών.

 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV