Πατέρας για τέταρτη φορά στα 89 του ο Μπέρνι Έκλεστοουν | piperata.gr Skip to main content
Πατέρας για τέταρτη φορά στα 89 του ο Μπέρνι Έκλεστοουν

Πατέρας για τέταρτη φορά στα 89 του ο Μπέρνι Έκλεστοουν

Ο Μπέρνι Εκλεστόουν, το πρώην αφεντικό της Formula 1, έγινε πατέρας για τέταρτη φορά σε ηλικία 89 ετών. 

 

Η 44χρονη σύζυγός του, Φαμπιάνα Φόσι, έφερε στον κόσμο ένα αγόρι το οποίο ονόμασαν Έις. Ο Εκλεστόουν επιβεβαίωσε τη γέννηση του γιου στον ελβετο-γερμανικό ειδησεογραφικό οργανισμό Blick αναφέροντας: «Έχουμε έναν γιο που ονομάσαμε Έις. Είμαι τόσο περήφανος».

Η σύζυγός του αποκάλυψε ότι είχε έναν εύκολο τοκετό. «Ήταν τόσο εύκολο. Ο τοκετός ολοκληρώθηκε μετά από 25 λεπτά. Ευχαριστώ τον Θεό», είπε. 

Ο γιος του Εκλεστόουν, είναι το τέταρτο παιδί που αποκτά, ενώ έχει ήδη τρεις κόρες. Η μεγαλύτερη κόρη του, Ντέμπορα, είναι 65 ετών και καρπός του πρώτου γάμου του με την Άιβι Μπάμφορντ. Ακολούθησαν αρκετά χρόνια αργότερα, η Ταμάρα και η Πέτρα, 35 και 31 ετών αντίστοιχα, τις οποίες απέκτησε στον δεύτερο γάμο του με το μοντέλο από την Κροατία Σλαβίκα Ράντιτς.

Τρία χρόνια αφού χώρισε με τη Ράντιτς, ο Εκλεστόουν παντρεύτηκε το 2012 με την διευθύντρια Μάρκετινγ Φαμπιάνα Φόσι την οποία γνώρισε μέσω του World Motor Sport Council.

Εκλεστόουν και Φόσι γνωρίζονταν επαγγελματικά για αρκετά χρόνια, μέχρι που ένας κοινός τους φίλος κάλεσε την δεύτερη σε μία κρουαζιέρα στην Κροατία στην οποία θα ήταν ο μεγιστάνας όπως και άλλοι το 2009.

Μιλώντας στην Daily Mail πρόσφατα, η Φαμπιάνα είχε δηλώσει ότι η ίδια και ο σύζυγός της επιθυμούν απλά να γεννηθεί υγιές το παιδί.

«Ας ελπίσουμε ότι δεν θα εκφράσει ποτέ την επιθυμία να κάνει κάτι με την Formula 1», συνέχισε. Από την πλευρά του ο Εκλεστόουν αναφέρθηκε στη πανδημία του κορωνοϊού λέγοντας ότι ελπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να πάνε όλα καλά με τη σύζυγό του. Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV