Ραγκούσης για νομοσχέδιο διαδηλώσεων: Ίδιο και χειρότερο από αυτό της Χούντας - Ιδού οι αποδείξεις | piperata.gr Skip to main content
Ραγκούσης

Ραγκούσης για νομοσχέδιο διαδηλώσεων: Ίδιο και χειρότερο από αυτό της Χούντας - Ιδού οι αποδείξεις

Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που ποινικοποιεί τις διαδηλώσεις κατήγγειλε με τη σειρά του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης. 

 

Συγκεκριμένα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, με ανάρτησή του στο Facebook,  επεσήμανε τις ομοιότητες του επίμαχου νομοσχεδίου με αντίστοιχο Νομοθετικό Διάταγμα της Χούντας. 

 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γ. Ραγκούση:

 

Ιδού οι αποδείξεις για την αλήθεια καθώς και για τα ψέματά τους .

 

1. Δείτε τι προέβλεπε το Νομοθετικό Διάταγμα της Χούντας και τι ακριβώς-ίδιο και χειρότερο-προβλέπει το Νομοσχέδιο Μητσοτάκη-Χρυσοχοίδη για τις δημοκρατικές συγκεντρώσεις.

 

2. Δείτε και τις φωτογραφίες από δύο συγκεντρώσεις-μία έξω από το Κοινοβούλιο και μια έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών τον εφετινό Φεβρουάριο-των 50 ατόμων, πάνω στο πεζοδρόμιο, λόγω του ότι από το 2013 ισχύει το Προεδρικό Διάταγμα 120 που δίνει αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα στην Ελληνική Αστυνομία.

 

Λένε ψέματα λοιπόν οι κ.κ. Χρυσοχοίδης-Μητσοτάκης ότι αυτοί θα καθιερώσουν μια τέτοια αρμοδιότητα για την ΕΛΑΣ, που δήθεν τώρα θα απαλλάξει τους πολίτες από την καθημερινή ταλαιπωρία των «50 ατόμων».

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV