Φώφη Γεννηματά: Δώστε στις τράπεζες να καταλάβουν ότι έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί τρεις φορές | piperata.gr Skip to main content
Φώφη Γεννηματά: Δώστε στις τράπεζες να καταλάβουν ότι έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί τρεις φορές

Φώφη Γεννηματά: Δώστε στις τράπεζες να καταλάβουν ότι έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί τρεις φορές

Η Φώφη Γεννηματά στην «Ώρα του Πρωθυπουργού», στην Βουλή, τόνισε πως η θέση της είναι να ακουστεί η φωνή όσων αγωνιούν για την δουλειά τους. 

 

Τα βασικά σημεία της ομιλίας της προέδρου του ΚΙΝΑΛ:

Επιτέλους αυξήστε τα ποσά, ενισχύστε, ανταποκριθείτε στις ανάγκες δώστε στις τράπεζες να καταλάβουν ότι έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί τρεις φορές από χρήματα του ελληνικού λαού και έχει έρθει η ώρα να βάλουν γερά πλάτη για να σταθεί στα πόδια της η οικονομία και να μην υπάρξει αφελληνισμός της οικονομίας.

 

Διαμορφώνετε συνθήκες εργασιακές ζούγκλας το πρόγραμμα συνεργασία απέτυχε. Αρνείστε αδικαιολόγητα εδώ και έξι μήνες να κηρύξετε υποχρεωτική την κλαδική σύμβαση στον τουρισμό και στον επισιτισμό αυτό σημαίνει ότι 400.000 σε αυτό τον κλάδο είναι στον αέρα.

 

Έχετε αφήσει ξενοδόχους να εκβιάζουν τους εργαζόμενους τους και να υπογράφουν χαρτί ότι δεν θα προσληφθούν το 2021. Ο δρόμος που ακολουθείτε εγκαταλείπει τους πολλούς στηρίζει μόνο τους λίγους και εις καιρός θα κριθείτε γι' αυτό μην επαναπαύεστε από το ωσαννά των προσωρινών δημοσκοπήσεων ούτε και από την ανεπάρκεια και την αναξιοπιστία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Στη χώρα υπάρχουν δύο δρόμοι ο ένας ο δρόμος της δήθεν επιστροφή στην κανονικότητα συντηρητικός ο δρόμος των λίγων που επιλέγετε εσείς ο άλλος δρόμος είναι ο δρόμος της νέας αλλαγές ο δρόμος που προτείνουμε εμείς και γι' αυτό μαζί με την ελληνική κοινωνία δουλεύουμε το νέο κοινωνικό συμβόλαιο της νέας αλλαγές.

 

Πρόταση εναλλακτική προοδευτική που δίνει διέξοδο ελπίδα και προοπτική στον ελληνικό λαό γι' αυτό είμαστε εδώ. Το κίνημα αλλαγής είναι ασπίδα στην δημοκρατία και στήριγμα στην ελληνική κοινωνία.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.