Επίδομα 534 ευρώ : Οι ημερομηνίες για τις πληρωμές μέχρι τον Οκτώβριο | piperata.gr Skip to main content
ευρω

Επίδομα 534 ευρώ : Οι ημερομηνίες για τις πληρωμές μέχρι τον Οκτώβριο

Σταδιακά και σε τακτά χρονικά διαστήματα αναμένεται να καταβάλλονται τα ποσά της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους έως και 534 ευρώ στους εργαζόμενους που ήταν σε αναστολή.

 

Τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί νέα πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε 7.835 δικαιούχους ειδικών κατηγοριών.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 6.268.000 ευρώ, από τον Ε.Φ. 1033-501-0000000, ΑΛΕ 2310989899 οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να προχωρήσει η πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους δικαιούχους ειδικών κατηγοριών, το σύνολο των οποίων ανέρχεται σε 7.835.

Οι πληρωμές για την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τις αιτήσεις Ιουνίου, οι οποίες θα υποβληθούν έως τις 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Ιουλίου.

Παράλληλα, για όσους τελούν σε αναστολή εργασίας τον μήνα Ιούλιο και για αιτήσεις που θα κατατεθούν από τους εργοδότες έως τις 7 Αυγούστου, το επίδομα των 534 ευρώ ειδικού σκοπού θα καταβληθεί από τις 10 έως τις 12 Αυγούστου.

Αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι που θα τεθούν σε αναστολή τον μήνα Αύγουστο και οι αιτήσεις τους θα υποβληθούν έως τις 7 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 534 ευρώ στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου.

Για αναστολές συμβάσεων του μήνα Σεπτεμβρίου, το επίδομα θα καταβληθεί από τις 12 ως τις 14 Οκτωβρίου.

Πού υποβάλλονται οι αιτήσεις

Οι εργαζόμενοι υποβάλλουν αιτήσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr ενώ οι εργοδότες στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη».

Όσον αφορά στους εποχικούς, δήλωση πρέπει να υποβάλλουν τόσο οι εργαζόμενοι που επαναπροσλήφθηκαν όπως επίσης και όσοι δεν έχουν επαναπροσληφθεί.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV