Νεκροί δύο λουόμενοι σε Δήλεσι και Μέγαρα | piperata.gr Skip to main content
Νεκροί δύο λουόμενοι σε Δήλεσι και Μέγαρα

Νεκροί δύο λουόμενοι σε Δήλεσι και Μέγαρα

Δύο θάνατοι λουόμενων διαπιστώθηκαν χθες σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Πρόκειται για έναν 84χρονο στο Δήλεσι και έναν 63χρονο στα Μέγαρα.

 

Πιο συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓΡΙΛΕΖΑ'' της Δημοτικής Ενότητας Δηλεσίου, 84χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Το απόγευμα του Σαββάτου ακόμη μια τραγική είδηση για έναν 63χρονο λουόμενο από τα Μέγαρα, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή Πάχης Μεγάρων. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ''ΑΤΤΙΚΟΝ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Πάχης Μεγάρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV