Φίλος και πολιτευτής του Λοβέρδου,  έχει συναλλαγές με τον εγκέφαλο του παρακράτους που κατέγραψε ΕΥΠ  | piperata.gr Skip to main content
Λοβέρδος

Φίλος και πολιτευτής του Λοβέρδου,  έχει συναλλαγές με τον εγκέφαλο του παρακράτους που κατέγραψε ΕΥΠ 


Στέλεχος του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», προσωπικός του φίλος και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είναι ο κύριος Ψ. που πιάστηκε από τον κοριό της ΕΥΠ να έχει συναλλαγές με το παρακράτος των επίορκων αστυνομικών και εμπλοκή μέχρι και σε υπόθεση παιδεραστίας.

Η δράση του κυκλώματος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Documento , ξεκινά από την προώθηση γυναικών που εκμεταλλεύεται κύκλωμα trafficking και φτάνει ως τον χειρισμό παραδικαστικού κυκλώματος, το οποίο μάλιστα είχε καταγγείλει πρόσφατα η πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, στην Προανακριτική της Βουλής. Στις συνομιλίες αυτές, Αρεοπαγίτες ζητούν ανταλλάγματα για να αθωώσουν επιχειρηματίες , χορηγούς της ΝΔ από βαριές κατηγορίες.

Ο συνεργάτης του Λοβέρδου και ο διευθυντής του, έχουν καταγραφεί σε διάφορες παράνομες δραστηριότητες ενώ ο κύριος Λ. εμφανίζεται να προωθεί ανήλικο κορίτσι σε πρώην Υπουργό της ΝΔ, ο οποίος μάλιστα τον επιπλείτει γιατί του φαίνεται μεγάλο σε ηλικία !

Το κύκλωμα, έχει σχέσεις με την ηγεσία της ΕΛΑΣ αλλά και πρώην υπουργούς της ΝΔ (αναφέρονται άλλοι δύο), με τους οποίους συναντιέται για να αλληλοεξυπηρετηθούν σε δείπνα αλλά και στη Βουλή. Με πρώην υπουργό της ΝΔ μάλιστα, σχεδιάζουν και στήνουν εκβιασμό σε επιχειρηματία στη Σκιάθο στέλνοντας το ΣΔΟΕ και την Αστυνομία, ενώ ρυθμίζουν και απάτη με ΦΠΑ για αεροπορική εταιρεία.

Οι συνομιλίες είναι αποκαλυπτικές για τις σχέσεις με μπράβους της νύχτας, κυρίως όμως με την ηγεσία της Αστυνομίας, η οποία γνωρίζει πως οι δύο δουλεύουν με κύκλωμα trafficking και διοργανώσεις με ομαδικό σεξ, αφού το ίδιο το μέλος της ηγεσίας , καλείται να πάρει μέρος.

Οι συγκλονιστικές συνομιλίες αποκαλύπτουν ουσιαστικά τη λειτουργία μιας εγκληματικής ομάδας, η οποία έχει σφιχταγκαλιάσει κομμάτια της εξουσίας και κινείται μαζί τους στον ίδιο παραβατικό δρόμο.

Το χειρότερο είναι, πως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ΕΥΠ, παραδόθηκαν στη Δικαιοσύνη, αλλά κάποιοι λειτουργοί της , φρόντισαν να καλύψουν τους επίορκους συναδέλφους τους και δεν έκαναν καμία έρευνα , ούτε συνέχισαν τις παρακολουθήσεις. 

Πηγή: Documentonews.grAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV