Μπέος: Μπήκα φυλακή για να τη γλιτώσει ο Μαρινάκης | piperata.gr Skip to main content
μπεος

Μπέος: Μπήκα φυλακή για να τη γλιτώσει ο Μαρινάκης

Καλεσμένος στην εκπομπή "Δίκη στο Open" ήταν ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως φυλακίστηκε, για την υπόθεση των στημένων αγώνων, προκειμένου να τη γλιτώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

 

Αρχικά, ο δήμαρχος Βόλου μίλησε για τη διαιτησία του Κομίνη στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ: "Είναι γελοίος, ένας... θίασος. Είναι ανεπαρκής ως διαιτητής, θέλει να τα έχει καλά με τους μεγάλους. Ο Παναθηναικός δεν είναι μεγάλη ομάδα; Όχι απλά ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη δυναμική τώρα. Γνωρίζω ότι ο κ. Κομίνης επηρεάζεται και είναι κακός διαιτητής. Η ΚΕΔ πρέπει να τον... τελειώσει".

Για τη στάση της ΕΠΟ, ο Αχιλλέας Μπέος είπε πως "οι χαρακτηρισμοί μέσα στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΕΠΟ δεν υπάρχουν και ακόμα δεν τους έχει καλέσει κανείς σε απολογία. Τι κάνουν στην ΕΠΟ; Εσείς δεν διοικείται;

Τόσα χρόνια δεν έχουν προσφέρει τίποτα. Δεν υπάρχει ένας ηγέτης, μία φυσιογνωμία όπως συμβαίνει στο εξωτερικό, στην Γερμανία, στην Ισπανία, για να κάνει κάτι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια. Δεν θέλουν να φτιάξουν το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 τόνισε: "Υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές και ένας προπονητής που είπαν ότι στο ημίχρονο να στηθεί ο αγώνας 3-0. Είναι ντροπή για την ΕΠΟ και την ελληνική δικαιοσύνη, δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Μιλάμε οι μάρτυρες για στημένο αγώνα, το μοναδικό που υπάρχουν πέντε μάρτυρες. Που είναι νόμος, οι αρχές, η δικαιοσύνη; Εγώ πήγα φυλακή χωρίς να υπάρχει μάρτυρας".

Για το θέμα της φυλάκισής του, ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε ότι του έδωσαν ένα χαρτί να υπογράψει αλλά αυτός στο έσχισε: "Μπήκα φυλακή για να γλιτώσει ο Μαρινάκης. Είχα εγώ ομάδα που έπαιρνε το πρωτάθλημα ή έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ; Για να γλιτώσει ένας ισχυρός χτύπησαν εμένα. Έπεσαν όλοι πάνω μου για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Ποιος ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ποιος έβαλε τον πρόεδρος της ΕΠΟ; Ο Μαρινάκης. Κάθε φορά βρίσκουν έναν και τον στηρίζουν ή τον ελέγχουν.

Ποιο είναι το κακό που έκαναν; Είχαν ως στόχο τον Μαρινάκη και είπαν καλώς τον μαλ... δηλαδή εμένα. Έφτιαξαν μία δικογραφία με τον Κούγια χωρίς μάρτυρες.

Και θα πω κάτι τώρα για πρώτη φορά. Η πρώην σύζυγος μου ζήτησε βοήθεια από τον κ. Μαρινάκη και αυτός είπε στον Κούγια να την βοηθήσει. Με ποιο δικαίωμα ρε Βαγγέλη μπλέκεσαι στην οικογένεια μου; Εγώ έσκισα το χαρτί που μου έφεραν στην φυλακή για την πάρτη σου. Δεν ντρέπεται και ο Μαρινάκης και ο Κούγιας να μπλέκονται σε μία οικογένεια. Εγώ έσκισα το χαρτί που μου έφεραν να υπογράψω για τον Μαρινάκη μέσα στην φυλακή".

Ο Αχιλλέας Μπέος είπε, επίσης, πως "εγώ βλέπω μαύρες μέρες για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Γραμμένο στην ΕΠΟ για να προλάβει ο Αυγενάκης να αλλάξει τον νόμο. Και θα πω εδώ ότι στις πρόσφατες εκλογές έγινε παρέμβαση από τον Παπαδόπουλο της NOVA. Επηρέασε την ψηφοφορία, πιέζοντας 2-3 ομάδες και έτσι και έγινε με αποτέλεσμα να βγει η αναβολή. Είναι υπάλληλος του Ολυμπιακού.

Αν είναι μάγκες ας άρουν το τηλεφωνικό απόρρητο του κ. Παπαδόπουλου για να δούμε σε ποιες ομάδες πήρε τηλέφωνο. Λέω ότι χειραγώγησε τις εκλογές για να ψηφίσουν αναβολή. Το συνδρομητικό πρέπει να είναι ουδέτερο σε τέτοιες διαδικασίες".Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV