Φιάσκο με τη βράβευση Μπέου ως «καλύτερου δημάρχου στην Ελλάδα»! | piperata.gr Skip to main content
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ

Φιάσκο με τη βράβευση Μπέου ως «καλύτερου δημάρχου στην Ελλάδα»!

Σε φιάσκο οδηγήθηκε η εκδήλωση στην οποία επρόκειτο να βραβευθεί ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ως ο καλύτερος Δήμαρχος στην Ελλάδα, μετά την άρνηση από πλευράς του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη να παρευρεθούν σε αυτή, με συνέπεια οι διοργανωτές να την αναβάλουν, αρκούμενοι σε θρησκευτικές εκδηλώσεις.

 

Όπως είχε δημοσιοποιήσει φορέας που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου, ο κ. Μπέος επρόκειτο να βραβευθεί από τον π. πρόεδρο της Δημοκρατίας ως ο καλύτερος δήμαρχος της Ελλάδας, κάτι που πριν από λίγες ημέρες διαψεύστηκε από την πλευρά του κ. Παυλόπουλου. Η είδηση μάλιστα περί βράβευσης του κ. Μπέου προκάλεσε πλήθος δημοσιευμάτων και αντιδράσεων αναφορικά με τα κριτήρια με βάση τα οποία αναδείχθηκε «καλύτερος δήμαρχος στην Ελλάδα». Δεν αποκλείεται η βράβευση του κ. Μπέου να γίνει από τον διοργανωτή, αυτό όμως δεν θα γίνει παρουσία των υψηλών προσκεκλημένων που είχε προαναγγελθεί ότι συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εκδήλωση, σύμφωνα με τους διοργανωτές, τελούσε υπό την αιγίδα των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τουρισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλία, της ΚΕΔΕ και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν τα περισσότερα ΜΜΕ της Μαγνησίας πλην αυτών του Ομίλου Καρεκλίδη.

Πηγή: magnesianews.grAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV