Δεν… «καίγεται» για τρίτο σέντερ ο Βόβορας | piperata.gr Skip to main content
Παναθηναϊκός

Δεν… «καίγεται» για τρίτο σέντερ ο Βόβορας

Μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Ζακ Όγκαστ και την μη ανανέωση του Ίαν Βουγιούκα, ο Γιώργος Βόβορας έχει θέσει άλλες προτεραιότητες, με την απόκτηση τρίτου ψηλού να μη βρίσκεται στα άμεσα σχέδια του Έλληνα τεχνικού. 

 

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να πορευτεί δίχως τον Ίαν Βουγιούκα, την ίδια ώρα που οι πληροφορίες θέλουν τους «πράσινους» να βρίσκονται μια… «ανάσα» από τη σύναψη συμφωνίας με τον Ζακ Όγκαστ, ώστε να τον επαναφέρουν στο ΟΑΚΑ

 

Όπως έχετε ενημερωθεί από το «Όλα Πράσινα» προτού ανακοινωθεί η απόφαση του τεχνικού επιτελείου αναφορικά με το μέλλον του βετεράνου ψηλού, στο «πράσινο στρατόπεδο» υπήρχαν σκέψεις για τη δημιουργία μιας πιο ευέλικτης front line, χωρίς τρίτο σέντερ, που εκτός των άλλων, θα έδινε επιπλέον χώρο και χρόνο στον Ντίνο Μήτογλου.  

 

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι για την ώρα, ο Γιώργος Βόβορας δεν έχει πάρει κάποια τελεσίδικη απόφαση, ωστόσο προς το παρόν δεν… «καίγεται». 

 

Για την ακρίβεια, ο Έλληνας τεχνικός έχει ρίξει το βάρος του στην υπόθεση του Νίκολας Λαπροβίτολα και ενός ακόμα οργανωτή πίσω από τον Αργεντινό, ενώ παράλληλα εξετάζει περιπτώσεις ξένων φόργουορντ, με το όνομα του Γκρεγκ Γουίτινγκτον να βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα. 

 

Όπως γίνεται αντιληπτό, τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί δεν συμπίπτουν με ενδεχόμενη απόκτηση τρίτου σέντερ, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποκτηθεί μεν, από την άλλη, όμως, όσο δεν γίνεται κάποια κίνηση, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες ενεργοποίησης του πλάνου που θέλει τον Ντίνο Μήτογλου σε ρόλο «μπαλαντέρ» μεταξύ δύο θέσεων. 

 

Πηγή: olaprasina1908.grAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV