Ψευτογιατρός: Με αυτή τη ψεύτικη ταυτότητα εξαπατούσε τα θύματά του (pics) | piperata.gr Skip to main content
Ψευτογιατρός

Ψευτογιατρός: Με αυτή τη ψεύτικη ταυτότητα εξαπατούσε τα θύματά του (pics)

Σοκαριστικά στοιχεία για την δράση του 47χρονου ψευτογιατρού, ο οποίο συνελήφθη με βαρύ κατηγορητήριο, εξακολουθούν να έρχονται στο φως.

 

Ο ψευτογιατρός του Κορωπίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, εμφανιζόταν ως μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, έχοντας μάλιστα τυπώσει και ταυτότητα με το όνομά του και συγκεκριμένη ιδιότητα.

 

Στην ταυτότητα που χρησιμοποιούσε ο 47χρονος για να πείθει τα ανυποψίαστα θύματά του, αναγραφόταν το όνομά του, η υποτιθέμενη ειδικότητά του ως νευροογκολόγος νευροχειρουργός, η ημερομηνία εγγραφής του ως μέλος στις 11 Ιανουαρίου του 2011 και ο αριθμός μητρώου.

 

Μόνο που η ταυτότητα είναι και αυτή ψεύτικη, όπως επιβεβαίωσε η Ελληνική Εταιρία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.

 

ταυτότητα

 

ταυτότητα

 

«Ο Κοντοστάθης δεν ήταν ποτέ μέλος μας»

 

Όπως δήλωσε στο Star ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, «δεν θα μπορούσε να είναι μέλος μας από τη στιγμή που δεν είναι γιατρός γιατί υπάρχει αυστηρός έλεγχος για όλους τους εκπαιδευόμενους».

 

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση για τα μέλη γιατί δεν έχουμε ταυτότητες για τα μέλη μας. Φαίνεται μόνο από τη σελίδα».

 

Συγκλονιστικές μαρτυρίες

 

Με την ειδικότητα του ογκολόγου ομοιοπαθητικού εμφανίστηκε ο 47χρονος σε ένα από τα θύματά του.

 

«Κοιτώντας τις εξετάσεις του πατέρα μου μας είπε ότι θα τον κάνει καλά. Μας είπε ότι θα προσπαθήσει να μειώσει τον όγκο ώστε να είναι εγχειρίσιμος» είπε ο γιος του 76χρονου.

 

«Όσο πέρναγε ο καιρός, ο πατέρας μου κατέπεφτε και ο Κόντος, ενώ είχε πάρει τη δεύτερη δόση των 15.000 ευρώ, μας είπε ότι τελικά ο πυρετός προέρχεται από σταφυλόκοκκο και να μπούμε σε μία κλινική. Σε αυτή την κλινική δεν υπήρχε γιατρός παρά μόνο νοσηλευτές. Μας πήρε 3.500 ευρώ για δύο εβδομάδες νοσηλείας».

 

Κούγιας: «Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια εγκληματική συμπεριφορά»

 

Όπως είπε ο δικηγόρος των θυμάτων του ψευτογιατρού, δεν έχει συναντήσει ποτέ στην καριέρα του τέτοια εγκληματική συμπεριφορά.

 

Οι καταγγελίες για τον ψευτογιατρό έχουν ξεπεράσει τις 50 και συνεχώς καταθέτουν άνθρωποι που πίστεψαν ότι ήταν γιατρός.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV