Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και για τα επόμενα κρίσιμα δύο χρόνια | piperata.gr Skip to main content
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και για τα επόμενα κρίσιμα δύο χρόνια

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και για τα επόμενα κρίσιμα δύο χρόνια

Με τη σιγουριά του ΟΠΑΠ θα πορευθεί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τα επόμενα δύο χρόνια.

 

Τόσο οι «πράσινοι» όσο και ο ΟΠΑΠ έχουν μείνει απολύτως ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους και παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» έχουν μπει σε μία νέα εποχή όσον αφορά τα διοικητικά τους, η κοινή πορεία θα συνεχιστεί.

 

Τις τελευταίες ημέρες οι συζητήσεις ευοδώθηκαν και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία. Μια συμφωνία που θα συνεχίσει να ταξιδεύει το όνομα του οργανισμού στα κορυφαία γήπεδα της Euroleague και ταυτόχρονα θα προσφέρει την οικονομική ασφάλεια του ΟΠΑΠ στο «τριφύλλι», σε μία κρίσιμη περίοδο, στην οποία αναζητά έσοδα, δεδομένου ότι πρέπει πλέον να πορευτεί χωρίς το… πορτοφόλι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

 

Η συμφωνία Παναθηναϊκού και ΟΠΑΠ προβλέπει τον χορηγό «Πάμε Στοίχημα» στη φανέλα, αλλά και την ονοματοδοσία του κλαμπ που θα συνεχίσει να αποκαλείται Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

 

Το deal που επιτεύχθηκε από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς αποτελεί τη σιγουριά για ολόκληρο τον οργανισμό των «πρασίνων». Ωστόσο, δεν θα... μετατραπεί σε έξτρα ποσό, συγκριτικά με όσα είχαν προϋπολογιστεί, αφού ουσιαστικά αποτελεί μέρος των εσόδων που είχαν προβλεφθεί.

 

Οι «πράσινοι» είχαν φιλολογικές συζητήσεις και με άλλες εταιρείες, όμως καμία δεν πρόσφερε την ασφάλεια του ΟΠΑΠ, αλλά και το συνολικό ποσό που σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελεί μία συνέχεια των προηγούμενων συνεργασιών, που υπήρχαν μεταξύ των δύο πλευρών.

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV